UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BEŞİKTAŞ BELEDİYESİ’NDEN ÖĞRETMENLERE SİBEL CAN KONSERİ VE TATİL HEDİYESİ!..

BEŞİKTAŞ BELEDİYESİ’NDEN ÖĞRETMENLERE SİBEL CAN KONSERİ VE TATİL HEDİYESİ!..

BEŞİKTAŞ BELEDİYESİ’NDEN ÖĞRETMENLERE SİBEL CAN KONSERİ VE TATİL HEDİYESİ!..

Beşiktaş Belediyesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde MKM’de öğretmenlere Sibel Can konseri verdi. Konsere katılan öğretmenler arasından kura ile 50 çifte yurt dışı tatili hediye edildi.

Beşiktaş Belediyesi, geçen yıl da olduğu gibi bu yılda öğretmenleri unutmadı ve 2 sürpriz birden hazırladı. 24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında Beşiktaş Belediyesi öğretmenleri ünlü sanatçı Sibel Can’ın konseri ile coşturdu. Konsere katılan Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, bütün öğretmenlerin günü kutladı ve 2. sürprizi açıkladı. Başkan Hazinedar, Beşiktaş Belediyesi’nin katkılarıyla kura çekiminden çıkan 50 çift öğretmenin yurt dışına tatile gönderileceğini açıkladı. Sürprizi duyan öğretmenler adeta havalara uçtu. Kura çekiminden çıkan isimler heyecanlarını gizleyemedi. Kura çekimin ardından sahneye çıkan Sibel Can da öğretmenleri bu güzel günde keyiflerine keyif kattı. Öğretmenler Sibel Can şarkılarıyla hem eğlendi hem de hoşça vakit geçirdiler.

Konserin sonunda şanslı öğretmenlerden birinin adını da Başkan Hazinedar ile birlikte Sibel Can kuradan çekti. Ayrıca konsere gelen öğretmenler Piyano resitali ve halk oyunları gösterilerini de büyük bir keyifle izledi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERsibelcan  beşiktaş belediyesi