UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SEÇKİN PİRİLER’İN ARKADAŞI MERAL KAPLAN'DAN ŞOK AÇIKLAMALAR: SEÇKİN, KAAN’I AFFEDEMEZ!..

SEÇKİN PİRİLER’İN ARKADAŞI MERAL KAPLAN'DAN ŞOK AÇIKLAMALAR: SEÇKİN, KAAN’I AFFEDEMEZ!..

SEÇKİN PİRİLER’İN ARKADAŞI MERAL KAPLAN'DAN ŞOK AÇIKLAMALAR: SEÇKİN, KAAN’I AFFEDEMEZ!..

Kaan Tangöze ile dudak dudağa fotoğrafları basına yansıyan Kıvılcım Ural, dün de rock’çı ile ilişkisinin altı yıl önce başladığını ileri sürdü. Çıkan o açıklamalar karşısında Piriler’in dostu Meral Kaplan, “Seçkin, Kaan’ı affedemez” diye konuştu.

Kıvılcım Ural’ın “Seçkin Piriler, Kaan’la ilişkimizi biliyordu. Ama ortaya çıkınca bir anda atağa geçti işte. Şimdi evde sinir krizleri geçiriyor” sözleri, Piriler’in sabrını taşırdı.

Haberin çıktığı gün Piriler’le evde kahvaltı eden Meral Kaplan, “Evet, Seçkin çıldırdı ama neden? Çünkü aldatıldığını öğrendi, her kadın gibi tepki gösterdi” dedi.

Tangöze’nin, Ural’ın iddiasının aksine beş yıllık eşi Seçkin Piriler’den boşanmayı düşünmediğini de sözlerine ekledi: “Kaan ‘Ben senden vazgeçmek istemiyorum, sen yaşlanacağım kadınsın’ gibi laflar ediyor. Demek bir yandan da diğer tarafı idare etmeye çalışıyor. Her ne olursa olsun, o kız çok ayıp laflar etmiş. 6 senedir birliktelermiş öyle mi? Bence onunla yatıp kalkıyordu, sonradan iş ciddiye bindi. Evlenmeden önce böyle bir beraberlik başladığına göre de kendisi aslında metres oluyor.”

Baba acısının üstüne ihanet

Kaplan, Seçkin Piriler’in artık boşanmayı düşündüğünü de ileri sürdü: “Seçkin ilk başta ‘Boşanmıyoruz’ falan dedi ama erkekleri öyle kolay affedebilir miyiz? Üstelik kızın babası trafik kazasında öldü. O acının üstüne bir de bu. Seçkin’i durumu beni üzüyor.”

Kelebek

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13