UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

CİCİŞ KARDEŞLER ESRA VE CEYDA ERSOY YENİ PROJE İLE GELİYOR!..

CİCİŞ KARDEŞLER ESRA VE CEYDA ERSOY YENİ PROJE İLE GELİYOR!..

CİCİŞ KARDEŞLER ESRA VE CEYDA ERSOY YENİ PROJE İLE GELİYOR!..

Ciciş kardeşler Esra ve Ceyda Ersoy, Temel ile Dursun İstanbul’da filminin çekimlerinin tamamlandığını ve başka bir projede yer alacaklarını söyledi.

Esra ve Ceyda Ersoy kardeşler, kelebek hastalığına dikkat çekmek için Bursa’ya geldi. Kelebek hastası çocukların sesini duyurabilmek için gönüllü olarak podyuma çıkacak olan ciciş kardeşler, gazetecilere açıklamalarda bulundu. Ceyda Ersoy, “Kelebek hastası çocuklara destek maksadıyla Bursa’ya geldik. Burada defile olacak. O çocuklara katkımız olmasını canı gönülden istiyoruz. Toplumda kelebek hastalığı fazla bilinmiyor. Ama kelebek hastası çocuklar feci durumda. Onların sesini duyurabilmek için elimizden geleni yapacağız. Buraya gönüllü olarak geldik. Defilede özel bir kıyafet giyeceğim. Elbisenin kuyruğu 40 santimetre. İpek kozasından oluşmuş bir kıyafet” dedi.

Yeni projeler hakkında bilgiler veren Ceyda Ersoy, “Yeni bir projemiz var. En son Temel ile Dursun İstanbul’da filminde rol aldık. Çekimleri bitti. Yakında vizyonda olacak. Yeni projemiz var. Ama onu söyleyemeyiz. Bu proje sinema filmi değil. Dizi de olabilir. Tekliflere açığız” diye konuştu.

Esra Ersoy ise, “Tamamen gönüllü olarak geldik. Bizimde faydamız olacaksa ne mutlu bizi. İnşallah gayesine ulaşır. Bu organizasyon kelebek hastası çocuklara faydalı olur. Onların sağlıklarına kavuşmasını istiyoruz” şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERCİCİŞ KARDEŞLER  ESRA  CEYDA  YENİ PROJE