UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

RAKİBİNİN SURATINA TEKME ATAN O FUTBOLCU KONUŞTU!.. NEDEN TEKME ATTI?

RAKİBİNİN SURATINA TEKME ATAN O FUTBOLCU KONUŞTU!.. NEDEN TEKME ATTI?

RAKİBİNİN SURATINA TEKME ATAN O FUTBOLCU KONUŞTU!.. NEDEN TEKME ATTI?

Aydın’da oynanan amatör maçta Dallıcaspor oyuncusu Kayhan Karakaş’ın suratına tekme atan Sanayispor oyuncusu Mehmet Değirmenci, "Anneme küfür etti. Sinirlerime hakim olamadım. Pişmanım, özür diliyorum" dedi.

Aydın 1. Amatör Lig’de oynanan Dallıcaspor - Sanayispor mücadelesinde rakibinin yüzüne tekme atan Mehmet Değirmenci İHA’ya konuştu. Olayın öncesinde Kayhan’ın annesine küfür ettiğini söyleyen Değirmenci, "Araya atılan bir topta ben topa doğru koştum. Kayhan bana omuz vurdu ve anneme küfür etti. Ben de o maçın atmosferiyle tekme vurdum. Hakem kırmızı kart verince ise iyice çileden çıktım. Yapmamam gereken bir şey yaptım ve yüzüne tekme attım" diye konuştu.

"PİŞMAN OLDUM"

Rakibiyle aralarında daha önce hiçbir gerginlik olmadığını söyleyen Mehmet Değirmenci, "15 yıllık futbol hayatımda üçüncü kez kırmızı kart görüşüm. Aramızda Kayhan ile hiçbir sorun yoktu. O an olayın sıcaklığı ile olan bir şeydi. Olayın ardından kendisinden özür dilemek için ulaşmaya çalıştım fakat kendisi istemedi. Ben kendisinden özür diliyorum. Pişmanım fakat kendisi de bir eğitimci ve anneme küfür etmesine kendisine yakıştıramadım. Ben kendi adıma Kayhan’dan ve tüm futbol camiasından özür diliyorum" ifadelerini kullandı.

RAKİBİNE ATTIĞI O TEKMEYİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!..

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERTEKME  FUTBOL  KÜFÜR