UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

KASIMPAŞASPOR-TRABZONSPOR MAÇINDA PUANLAR PAYLAŞILDI! İŞTE BOL POZİSYONLU MAÇIN DETAYLARI!..

KASIMPAŞASPOR-TRABZONSPOR MAÇINDA PUANLAR PAYLAŞILDI! İŞTE BOL POZİSYONLU MAÇIN DETAYLARI!..

KASIMPAŞASPOR-TRABZONSPOR MAÇINDA PUANLAR PAYLAŞILDI! İŞTE BOL POZİSYONLU MAÇIN DETAYLARI!..

90'

Hakem Özgür Yankaya maçı bitiren düdüğünü çalıyor ve müsabaka 1-1 eşitlikle sona eriyor.

90'

(Trabzonspor)

Sol kanattan serbest vuruşu kullanmak üzere topun başına Mehmet Ekici geçiyor. Mehmet, kaleye çok uzak mesafeden kaleye şutunu çekiyor ancak kaleci Ramazan Köse yumruklarıyla topu uzaklaştırmayı başarıyor.

88'

(Trabzonspor)

Yusuf Erdoğan, rakibi Oscar Scarione'ye arkadan yaptığı faul sonrasında sarı kart ile cezalandırılıyor.

87'

(Kasımpaşa)

Oscar Scarione'nin pasıyla ceza sahası içi sağ çaprazında topla buluşan Eren Derdiyok sağ ayağıyla şutunu çekiyor fakat zayıf giden bu şutu kaleci Onur Kıvrak rahat bir şekilde kontrol etmeyi başarıyor.

85'

(Kasımpaşa)

Ceza yayının birkaç metre gerisinden hafif sol tarafından serbest vuruş için topun başına Oscar Scarione geçiyor. Oscar Scarione'nin doğrudan kaleye çektiği şut direğin hemen dibinden auta çıkıyor.

83'

(Kasımpaşa)

Sağ kanattan kazanılan serbset vuruş için topun başına Oscar Scarione geçiyor. Oscar Scarione'nin ceza sahasına doğru gönderdiği ortasına kimse dokunamıyor ve top doğrudan taça çıkıyor.

80'

(Kasımpaşa)

Ceza sahası içi sağ çaprazından Oscar Scarione sağ ayağıyla yerden çok sert bir şut çekiyor fakat top doğrudan auta çıkıyor.

80'

(Trabzonspor)

Havadan uzun gelen topu ceza sahası içi sol çaprazında kaleci Ramazan Köse kontrol etmek istiyor ancak topu elinden kaçırıyor ve top Deniz Yılmaz'ın önünde kalıyor. Deniz, bekletmeden pasını Mehmet Ekici'ye atıyor. Mehmet, ceza sahası içi sol çaprazından boş kaleye şutunu çekiyor ancak savunma bu topun kaleye gitmesini önlüyor.

79'

(Kasımpaşa)

Kasımpaşa cephesinde oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Hakan Arslan, Tunay Torun'un yerine oyun dahil oluyor.

75'

(Trabzonspor)

Trabzonspor'da oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Özer Hurmacı oyundan alınırken, Marko Marin oyuna dahil oluyor.

73'

(Trabzonspor)

Mehmet Ekici, ceza sahası dışı sağ çaprazından sağ ayağıyla çok sert bir şut çekiyor fakat kaleci Ramazan Köse bu şutu kurtarmayı başarıyor.

72'

Maçın bu dakikalarında karşılıklı yapılan fauller nedeniyle iki ekipde pozisyon üretmekte zorlanıyor.

69'

(Kasımpaşa)

Kasımpaşa ilk oyuncu değişikliği hakkını kullanıyor. Yonathan Del Valle, Adem Büyük'ün yerine oyuna dahil oluyor.

68'

(Kasımpaşa)

Sağ kanattan kazanılan serbest vuruş için topun başına Veysel Sarı geçiyor. Veysel, ortasını arka direğe doğru gönderiyor. Bu noktada savunma topu uzaklaştıramıyor ve top altı pasın sağ tarafında Adem Büyük'ün önünde kalıyor. Adem, sağ ayağıyla çok sert bir şut çekiyor fakat kaleci Onur Kıvrak topu son anda kornere çelmeyi başarıyor.

66'

(Kasımpaşa)

Veysel Sarı'dan aldığı pasla topla buluşan Oscar Scarione ceza sahası dışı sağ çaprazından şutunu çekiyor fakat top üstten auta çıkıyor.

63'

(Trabzonspor)

Sol kanatta topla buluşan Deniz Yılmaz ortasını penaltı noktasına doğru gönderiyor bu noktada ilk hamleyi savunma yapmayı başarıyor ancak top Aytaç Kara'nın önünde kalıyor. Aytaç, bekletmeden şutunu çekiyor fakat top doğrudan auta çıkıyor.

61'

(Kasımpaşa)

Tunay Torun sağ taraftan kullanılacak köşe vuruşu için topun başına geçiyor. Tunay'ın penaltı noktasına doğru gönderdiği ortasını Aykut Demir uzaklaştıran isim oluyor.

59'

(Kasımpaşa)

Ceza sahası içi sağ çaprazında topla buluşan Andre castro son çizgiye kadar indikten sonra yerden pasını Oscar Scarione'ye atıyor. Scarione, altı pasın içinden boş kaleye şutunu çekiyor ancak top kalenin üstünden auta çıkıyor.

58'

(Trabzonspor)

Sol kanatta topla buluşan Yusuf Erdoğan, rakibi Abdullah Durak'tan sıyrıldıktan sonra ortasını arka direğe doğru gönderiyor. Bu noktada müsait pozisyonda Luis Pedro Cavanda kafa vuruşunu yapıyor ancak kaleci Ramazan Köse bu şutu kurtarmayı başarıyor.

56'

(Trabzonspor)

Trabzonspor ilk oyuncu değişikliği hakkını kullanıyor. Erkan Zengin oyundan alınırken, Deniz Yılmaz oyuna dahil oluyor.

55'

(Kasımpaşa)

Ceza sahası içi sağ çaprazında topla buluşan Oscar Scarione pasını hemen arkasındaki Tunay Torun'a atıyor. Tunay, topun gelişine şutunu çekiyor ancak kaleye paralel giden top doğrudan taça çıkıyor.

52'

(Kasımpaşa)

Ceza yayı üzerinde topla buluşan Andre castro kaleye şutunu çekiyor ancak top savunmaya çarpıp Eren Derdiyok'un önünde kalıyor. Eren, altı pasın hemen önünde kaleci Onur Kıvrak'ı geçmek isterken yerde kalıyor. Bu pozisyonda Kasımpaşa'lı futbolcular penaltı bekliyor ancak hakem Özgür Yankaya oyunu devam ettiriyor.

52'

(Trabzonspor)

Sağ kanatta topla buluşan Mehmet Ekici ortasını penaltı noktasına doğru göndermek istiyor ancak savunma topu tehlikeli bölgenin dışına çıkartmayı başarıyor.

49'

(Kasımpaşa)

Orta sahada Veysel Sarı, rakibi Mehmet Ekici'ye kayarak yaptığı sert faul sonrasında sarı kart ile cezalandırılıyor.

48'

(Kasımpaşa)

Tunay Torun'un sağ taraftan kullandığı köşe vuruşunu ön direkte Luis Pedro Cavanda karşılayan isim oluyor.

46'

(Trabzonspor)

Orta sahada kapılan topla buluşan Mehmet Ekici kaleye uzak mesafeden sağ ayağıyla şutunu çekiyor ancak kaleci Ramazan Köse zorlanmadan bu şutu kurtarmayı başarıyor.

46'

Hakem Özgür Yankaya ikinci yarının ilk düdüğünü çalıyor ve maçın ikinci yarısına Trabzonspor başlıyor.

45'

Hakem Özgür Yankaya müsabakanın ilk yarısını bitiren düdüğünü çalıyor ve maçın ilk devresi 1-1'lik eşitlikle sona eriyor.

45'

Maçın ilk yarısına oynanmamış süre olarak en az 1 dakika ilave ediliyor.

45'

(Kasımpaşa)

Sağ taraftan köşe vuruşunu kullanan Tunay Torun ortasını penaltı noktasına doğru gönderiyor. O noktada Trabzonspor savunması topu uzaklaştırmayı başarıyor ancak top ceza yayının hemen içindeki Abdullah Durak'a gidiyor. Abdullah, topun gelişine sert bir şut çekiyor ancak top farklı bir şekilde auta çıkıyor.

39'

(Kasımpaşa)

Ceza sahası dışı sağ çaprazdan kazanılan serbest vuruş için topun başına Oscar Scarione geçiyor. Oscar Scarione'nun doğrudan kaleye çektiği sert şutu kaleci Onur Kıvrak son anda kornere çelmeyi başarıyor.

36'

(Kasımpaşa)

Kasımpaşa gole çok yaklaşıyor ! Penaltı noktasının hemen solunda topla buluşan Tunay Torun kaleye şutunu çekiyor ancak top savunmadan geri geliyor. Dönen topu iyi takip eden Oscar Scarione aynı noktadan sol ayağıyla yerden şutunu çekiyor fakat yan direğe çarpan top auta çıkıyor.

35'

(Kasımpaşa)

Sağ kanattan serbest vuruşu kullanan Tunay Torun ortasını arka direğe doğru gönderiyor. O noktada bulunan Cristian Titi topu kafasıyla Kenneth Omeruo'ya atıyor. Kenneth Omeruo'da kaleye kafa vuruşunu yapıyor fakat top doğrudan auta çıkıyor.

33'

(Kasımpaşa)

Sol taraftan kazanılan köşe vuruşu için topun başına geçen Oscar Scarione, ortasını arka direğe doğru gönderiyor. Bu noktada savunmadan gelen Cristian Titi kafa vuruşunu yapıyor fakat top kalenin üstünden auta çıkıyor.

32'

(Kasımpaşa)

Andre castro'nun derinlemesine gönderdiği pas ile altı pasın hemen solunda topla buluşan Oscar Scarione sol ayağıyla şutunu çekiyor ancak kaleci Onur Kıvrak topu kornere çıkartmayı başarıyor.

31'

(Kasımpaşa)

Tunay Torun'un sağ kanattan kullandığı köşe vuruşunu ön direkte Okay Yokuşlu karşılayan isim oluyor.

30'

(Kasımpaşa)

Orta alanda kaptığı topla süratle ilerleyen Tunay Torun, ortasını penaltı noktasının sol tarafındaki Eren Derdiyok'a atıyor. Eren, topun gelişine sol ayağıyla kaleye şutunu çekiyor fakat top az farkla kalenin hemen yanından auta çıkıyor.

28'

(Kasımpaşa)

Ceza sahası dışı sol çaprazından Adem Büyük sağ ayağıyla sert bir şut çekiyor fakat top farklı bir şekilde dışarı çıkıyor.

28'

(Kasımpaşa)

Ceza yayının sol çaprazından Oscar Scarione şutunu çekiyor ancak top savunmadan geri geliyor.

26'

(Trabzonspor)

Aytaç Kara'nın pasıyla ceza yayının hemen gerisinde topla buluşan Stephane M`bia kaleye şansını deniyor fakat top doğrudan auta çıkıyor.

25'

(Trabzonspor)

Mehmet Ekici, sağ kanattan kazanılan serbset vuruş için topun başına geçiyor. Mehmet'in, penaltı noktasının hemen sağına doğru gönderdiği ortasına iyi yükselen Aykut Demir kafa vuruşunu yapıyor ancak top az farkla auta çıkıyor.

24'

(Kasımpaşa)

Olivier Veigneau, rakibi Mehmet Ekici'ye yaptığı faul sonrasında sarı kart ile cezalandırılıyor.

20'

(Trabzonspor)

Mehmet Ekici, golde asist yapan oyuncu oluyor.

20'

(Trabzonspor)

GOOOLL!! Trabzonspor, Mustafa Yumlu'nun attığı gol ile durumu 1-1'e getiriyor. Köşe vuruşu için topun başına geçen Mehmet Ekici, ortasını ön direğe doğru gönderiyor. Bu noktada Mustafa Yumlu kafa vuruşunu yapıyor ve takımının beraberlik golünü atıyor.

17'

(Kasımpaşa)

GOOOLL!! Kasımpaşa, Eren Derdiyok'un attığı penaltı golüyle maçta 1-0 öne geçiyor.

17'

(Kasımpaşa)

Penaltı vuruşu için topun başına Eren Derdiyok geçiyor.

15'

(Trabzonspor)

Kasımpaşa penaltı kazanıyor ! Ceza yayının hemen solunda topla buluşan Andre castro ceza sahasına girer girmez rakibi Luis Pedro Cavanda tarafından faule maruz kalıyor ve hakem Özgür Yankaya tereddütsüz penaltı noktasını gösteriyor.

13'

(Trabzonspor)

Ceza yayının hemen gerisinden Özer Hurmacı kaleye şutunu çekiyor ancak top kalenin hemen yanından auta çıkıyor.

11'

(Kasımpaşa)

Trabzonspor yarı sahası sağ kanadında defanstan kaptığı topla süratle ilerleyen Oscar Scarione, pasını ceza sahası içerisindeki Eren Derdiyok'a atıyor. Eren, kaleye yüzünü dönmeye çalışırken yavaş bir şut çekiyor ve kaleyi bulmayan bu şutu savunma taça atmayı başarıyor.

8'

(Kasımpaşa)

Orta sahanın biraz ilerisinden kaleye uzak mesafede topla buluşan Oscar Scarione kaleye şansını deniyor ancak kaleci Onur Kıvrak bu şutu zorlanmadan kurtarmayı başarıyor.

7'

(Kasımpaşa)

Abdullah Durak, rakibi Luis Pedro Cavanda'ya yaptığı faul sonrasında hakem Özgür Yankaya tarafından sarı kart ile cezalandırılıyor.

6'

(Trabzonspor)

Sol kanatta topla buluşan Erkan Zengin, pasını Özer Hurmacı'ya atıyor ancak yardımcı hakem ofsayt bayrağını Özer için kaldırıyor.

6'

Maçın bu dakikaları karşılıklı faullerle geçiliyor.

2'

(Kasımpaşa)

Tunay Torun maçtaki ilk köşe vuruşunu kullanmak için topun başına geçiyor. Paslaşarak kullandığı köşe vuruşunun ardından topla tekrar buluşan Tunay, ortasını ön direğe doğru gönderiyor ancak top defansa çarpıp kaleci Onur Kıvrak'da kalıyor.

1'

Hakem Özgür Yankaya ilk düdüğünü çalıyor ve mücadeleye ev sahibi ekip Kasımpaşa başlıyor.

-

Oynanan bu mücadelelerde Kasımpaşa 23 kez gol atarken, Trabzonspor ise 14 kez fileleri havalandırmayı başardı.

-

İki ekip arasında oynanan 13 resmi mücadelenin 6'sını Trabzonspor, 3'ünü Kasımpaşa kazanırken, 4 maçtada eşitlik bozulmadı.

-

Trabzonspor cephesinde ise sakatlıkları bulunan Sefa Yılmaz ve Oscar Cardozu'nun yanı sıra maç kadrosuna dahil edilmeyen Dame N'Doye ve Douglas Teixeira 18 kişilik kafileye dahil edilmeyen oyuncular oluyor.

-

Ev sahibi ekipde sakatlıkları bulunan Ferhat Kiraz, Orhan Şam ve İsmail Ayaz'ın yanı sıra kart cezalısı olan Ryan Donk ve Vasil Bozhikov bu zorlu mücadelede forma giyemeyen isimler oluyor.

-

Kasımpaşa ligde topladığı 29 puanla 4. sırada yer alırken, konuk ekip ise elde ettiği 23 puanla 9. sırada bulunmaktadır.

-

Recep Tayyip Erdoğan staydum'unda saat 19:00'da başlayacak olan bu zorlu karşılaşmayı hakem Özgür Yankaya yönetecek.

-

Spor Toto Süper Lig 17. hafta karşılaşmasında Kasımpaşa, Trabzonspor'u ağırlıyor.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERKASIMPAŞASPOR  TRABZONSPOR