UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ŞIRNAK VE SUR'DAN ÜST ÜSTE ACI HABER: 3 ŞEHİT 10 YARALI VAR!..

ŞIRNAK VE SUR'DAN ÜST ÜSTE ACI HABER: 3 ŞEHİT 10 YARALI VAR!..

ŞIRNAK VE SUR'DAN ÜST ÜSTE ACI HABER: 3 ŞEHİT 10 YARALI VAR!..

Şırnak’ta, PKK’lı teröristlerin polis servis aracına zırh delici roketatarla düzenledikleri saldırıda 2 polis şehit oldu, 10 polis memuru ise yaralandı. Öte yandan Diyarbakır'ın Sur ilçesindeki operasyonda, terör örgütü PKK mensuplarının saldırısı sonucu bir asker de şehit oldu.

Diyarbakır'ın Sur ilçesindeki operasyonda bir asker şehit oldu. Alınan bilgiye göre, Sur'da sokağa çıkma yasağının uygulandığı Cevatpaşa, Fatihpaşa, Dabanoğlu, Hasırlı, Cemal Yılmaz ve Savaş mahallelerinde jandarma ekiplerinin de destek verdiği operasyon sırasında PKK'lı teröristlerce uzun namlulu silahlarla ateş açıldı.Çıkan çatışmada ağır yaralanan bir asker, kaldırıldığı Diyarbakır Asker Hastanesinde müdahaleye rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.     

ŞIRNAK'TA ROKETATARLI SALDIRI: İKİ ŞEHİT

Saldırı bugün saat 18.30’da merkez Yeni Mahallesi’nde meydana geldi. PKK’lı teröristler, polis servis aracının geçişi sırasında roketatarla ateş açtı.

Zırh delici roketatar mermisinin isabet ettiği servis aracı büyük hasar görürken içerisinde bulunan 10 polis yaralandı. Şırnak Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaralı polislerden 2’si şehit oldu.Yaralı polislerin tedavileri sürüyor. Saldırıyı düzenleyen PKK’lıların etkisiz hale getirilmesi için başlatılan geniş kapsamlı operasyon sürüyor.

Diyarbakır Sur'da çatışma: 1 uzman çavuş şehit

Diyarbakır'ın sokağa çıkma yasağı bulunan Sur İlçesi'nde bugün PKK'lıların keskin nişancı tüfeği Kanas ile açtığı ateşte ağır yaralanan uzman çavuş, tedavi gördüğü Diyarbakır Hastanesi'nde şehit oldu.

Diyarbakır'ın sokağa çıkma yasağı süren merkez Sur İlçesi'nde bugün de hendeklerin kapatılması, barikatların kaldırılması ve PKK’lıların etkisiz hale getirilmesi için operasyonlar sürüyor. Bugünkü operasyonlar sırasında PKK'lıların keskin nişancı tüfeği Kanas ile açtığı ateşte 1 uzman çavuş ağır yaralandı. Diyarbakır Asker Hastanesi'nde tedavi altına alınan uzman çavuş, doktorların yaptığı tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

DHA

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERşırnak  şehit