UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

MÜŞTERİ TEMSİLCİSİYLE KONUŞTU FENOMEN OLDU!..

MÜŞTERİ TEMSİLCİSİYLE KONUŞTU FENOMEN OLDU!..

MÜŞTERİ TEMSİLCİSİYLE KONUŞTU FENOMEN OLDU!..

Hakkarili yerel sanatçı Cihan Dinçer'in bir GSM şirketi müşteri temsilcisiyle yaptığı telefon görüşmesi ve söylediği şarkı sosyal medyada yoğun ilgi görüyor.

Geçtiğimiz günlerde bir GSM şirketinin müşteri temsilcisini arayan Cihan Dinçer'in faturasının yüksek geldiğini anlattığı ses kaydı sosyal medyada arkadaşları tarafından paylaşıldı. Müşteri temsilcisinden faturasının düzeltilmesini isteyen yerel sanatçı Dinçer, faturasının düzeltilmemesi halinde giysilerini satarak borcunu ödemeye çalışacağını anlatıyor. Müşteri temsilcisinden olumsuz yanıt alan Dinçer, karadeniz şivesiyle "Giresun'un içinde iki sokak arası" şarkısını okuyor.

Dinçer'in yaptığı görüşmenin ses kaydı sosyal medyada yayınlanınca tıklama rekoru kırdı. Bunun kendisini çok mutlu ettiğini belirten Dinçer, "Benim faturam 300 lira gelmişti. Bunun düzeltilmesi için aradım. GSM şirketi temsilcisiyle yaptığım görüşmenin ses kaydının yayınlandığını da sonradan öğrendim. Telefon görüşmesinde ben cep telefon numaramı da verdim. Türkiye'nin her yerinden birçok insan beni aradı. Telefonlara yetişemiyordum" dedi.

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ!

CİHAN

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13