UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

DÜNYACA ÜNLÜ FUTBOLCU İÇİN SEVGİLİLER GÜNÜNDE EŞİNİ TERK ETTİ!..

DÜNYACA ÜNLÜ FUTBOLCU İÇİN SEVGİLİLER GÜNÜNDE EŞİNİ TERK ETTİ!..

DÜNYACA ÜNLÜ FUTBOLCU İÇİN SEVGİLİLER GÜNÜNDE EŞİNİ TERK ETTİ!..

İngiltere’nin Newcastle kentinde yaşayan 24 yaşındaki Rachel Calvert’in, Premier Lig ekiplerinden Sunderland’de forma giyen ünlü futbolcu Jermain Defoe ile ilişki yaşadığı için iki yıllık kocası Tony'yi Sevgililer Günü’nde bir süpermarketin otoparkında terk ettiği ortaya çıktı.

İngiliz basını, 26 yaşındaki Tony Calvert'in üç yaşındaki kızının annesi ile olan ilişkisinin bu şekilde bitmesinin ardından büyük bir yıkım yaşadığını belirtti.

Rachel Calvert ise kocasını terk ettikten sonra haftada 70 bin sterlin kazandığı bilinen 33 yaşındaki Defoe’nun Ponteland’deki 2 milyon sterlinlik malikanesine yerleşti.

Terk edilen kocanın arkadaşları konuyla ilgili Daily Mirror gazetesine yaptıkları açıklamada, Tony Calvert’in “perişa durumda olduğunu” ve ayrıca sıkı bir Newcastle taraftarı olduğu için karısının ihanetini çok daha acı verici bulduğunu söylediler.

Uzun yıllar İngiltere Milli Takımı'nda da oynayan ve şu anda Dubai’de bir antrenman kampında bulunan Defoe, Newcastle’daki bir gece kulübünde kucak dansçısı olarak çalıştığı belirtilen Rachel Calvert ile olan ilişkisinin detaylarıyla ilgili herhangi bir açıklamada bulunmadı.

Geçmişte Tottenham Hotspur forması da giymiş olan Defoe son yıllarda şarkıcı Alexandra Burke ve model Danielle Lloyd ile de ilişki yaşamıştı. Alexandra Burke, Defoe ile ilişkisini futbolcunun hemşire Kirsty Crummey ile kendisini aldattığının basına yansımasının ardından bitirmişti.

Defoe daha önce Imogen Thomas ve Chantelle Houghton gibi modellerle de kısa süreli ilişkiler yaşamıştı.

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERjermain defoe  futbol