UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SANAT DÜNYASININ ÜNLÜ KADINLARININ DOĞAL HALLERİ DE EN AZ MAKYAJLI HALLERİ KADAR İLGİ ÇEKİCİ! İŞTE MAKYAJSIZ ÜNLÜ İSİMLER!..

SANAT DÜNYASININ ÜNLÜ KADINLARININ DOĞAL HALLERİ DE EN AZ MAKYAJLI HALLERİ KADAR İLGİ ÇEKİCİ! İŞTE MAKYAJSIZ ÜNLÜ İSİMLER!..

SANAT DÜNYASININ ÜNLÜ KADINLARININ DOĞAL HALLERİ DE EN AZ MAKYAJLI HALLERİ KADAR İLGİ ÇEKİCİ! İŞTE MAKYAJSIZ ÜNLÜ İSİMLER!..

Sanat Dünyasının ünlü kadınları muhteşem makyajlarıyla büyülüyorlar. Doğal halleri ise genelde hayal kırıklığına neden oluyor. Ancak bu tanıma uymayan örnekler de mevcut. İşte makyajsız da güzel olan ünlüler:

Kiralık Aşk dizisiyle ünlenen Elçin Sangu oyunculuğunun yanı sıra güzelliğiyle de adından söz ettiriyor. İyi bir Instagram kullanıcısı olan Sangu, geçtiğimiz günlerde makyajsız fotoğrafını paylaştı. Sangu'nun takipçileri, ünlü yıldızı iltifat yağmuruna tuttu.

Vaktinin çoğunu spor yaparak geçiren Çiğdem Batur, anlaşılan o ki makyaj yapmayı pek sevmiyor. Makyajsız haliyle son derece duru bir güzelliğe sahip ünlü oyuncu.


Birçok dizide ve sinema filminde yer alan Fahriye Evcen sadeliği ile ön planda. Kah fotoğraf çekimlerinde kah filmlerinde. Kendi sosyal medya hesabından paylaştığı bu doğal enstantane çok sevildi. 

   

Dizilerin ve sinemaların en güzel oyuncuları arasında gösterilen NurgülYeşilçay’ın özgüveni oldukça yüksek. Ağır makyajı sevmeyen ünlü oyuncu genelde açık tonları tercih ediyor.

İstanbul Boğazı temalı fotoğrafta bu doğal halini paylaşmıştı. Yeşilçay, bu fotoğrafta makyajlı halinden oldukça farklı. Ancak duru güzelliği ön planda.

Ünlü oyuncu paylaştığı fotoğrafın altına da ‘İstanbul İstanbul olalı böyle güzellik görmedi’ notunu düştü.

Makyajsızken bile güzel olan ünlülere belki de en iyi örneklerden biri de Serenay Sarıkaya. Herkes tarafından beğenilen ünlü oyuncu tatildeyken makyajsız bir fotoğrafını paylaştı.

Birçok ünlü makyajsız olarak objektiflere yakalanmamak için bin dereden su getirirken Cansu Dere ise doğal haliyle çıkıyor kameralar karşısına. Bakıldığında makyajlı halinden bir farkı yok.

Burcu Esmersoy da makyajsız görüntü vermekten kaçınmayan isimlerden biri. Bebek sahilinde makyajsız ve salaş görüntüsüyle objektiflere takılan Burcu Esmersoy’un oldukça rahat olduğu dikkatlerden kaçmadı.

Duru güzelliğiyle büyük beğeni toplayan Tuba Büyüküstün iki farklı hali de birbirine çok benzer. Ünlü oyuncunun makyajsız olarak paylaştığı fotoğrafı takipçileri tarafından çok beğenildi.

Çok fazla makyaj yapmayı sevmeyen bir diğer isim ise Şebnem Bozoklu. Genelde doğal tonlar seçip, sade makyaj yapan ünlü oyuncu sosyal medyadan en doğal haliyle pozunu paylaşmıştı. Şebnem Bozoklu’nun makyajlı haliyle makyajsız hali arasında pek fark yok.

Son zamanlarda daha sade bir porte çizen Ebru Gündeş, sosyal medyada sık sık makyajsız hallerini paylaşıyor.

Konserlerinde giydiği sahne kıyafetleri ve şovlarıyla sık sık gündeme gelen Hadise, zaman zaman en doğal hallerini paylaşıyor. Fotoğraflarda oldukça sade güzelliği dikkat çekiyor.

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13