UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BEŞİKTAŞLILARIN BÜYÜK BİR MERAKLA BEKLEDİĞİ VODAFONE ARENA STADININ AÇILIŞ TARİHİ BELLİ OLDU!..

BEŞİKTAŞLILARIN BÜYÜK BİR MERAKLA BEKLEDİĞİ VODAFONE ARENA STADININ AÇILIŞ TARİHİ BELLİ OLDU!..

BEŞİKTAŞLILARIN BÜYÜK BİR MERAKLA BEKLEDİĞİ VODAFONE ARENA STADININ AÇILIŞ TARİHİ BELLİ OLDU!..

Vodafone Arena Stadı açılış tarihi belli oldu. Başkan Fikret Orman Vodafone Arena'da 10 Nisan'da Protokol açılışı, 11 Nisan'da ise Bursaspor ile ilk mücadelenin yapılacağını söyledi.

Stat açılışının tarihini açıklamak için Beşiktaş ve Vodafone ortak basın toplantısı düzenledi. Taksim Divan Otel'de yapılan basın toplantısına Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Vodadone İcra Kurulu Başkanı Gökhan Öğüt , Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyeleri ve basın mensupları katıldı. Protokol ve taraftar açılışı olarak iki farklı açılış yapılacak olan Vodafone Arena Stadı'nında ilk maç ligin 28'inci haftasında 11 Nisan Pazartesi günü oynanacak Bursaspor maçı olacak.

40 GÜN 40 GECE AÇILIŞ

10 Nisan 2016 tarihinde Protokol açılışı yapılacak olan stadın konukları başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Ahmet Davutoğlu, CHP Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, siyaset dünyasının bir çok ismi ve Divan Kurulu üyeleri katılacak. Ertesi gün taraftar organizasyonu ile resmen açılacak olan statta ilk maç Bursaspor ile oynanacak.

Ülkemizde yaşanan terör olayları yüzünden ilk başta görkemli açılışlar yapmayacak olan Siyah-Beyazlılar yeni sezon öncesinde çeşitli organizasyonlar ile Vodafoen Arena Stadı için açılışlar düzenleyecek. Basın toplantısı esnasında Vodafone firması, test uygulamasını yaptığı 4.5G teknolojisini kullanarak Drone kamera ile tüm Türkiye'ye stadın son halini gösteren canlı yayın yaptı.

FİKRET ORMAN : "RECEP TAYYİP ERDOĞAN SAYESİNDE ÜLKEMİZE GÜZEL BİR ESER KAZANDIRDIK"

"Eve Dönüyoruz" sloganı ile yapılan basın toplantısında Fikret Orman stat çalışmalarına 4 yıl önce başladıklarını ve 1 yıl boyunca izin almakla uğraştıklarını belirterek, "O zaman izin almak istediğimizde bazı bakanlarımız karşı çıkmıştı ama Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın sayesinde bütün izinleri aldık ve O'nun sayesinde ülkemize güzel bir eser kazandırmış olduk" diye konuştu.

Fikret Orman, "Geri sayım başladı. İnşallah bu geri sayım aynı zamanda şampiyonluk geri sayımı da olur. Yeni stadımızda şerefiyle oynayıp hakkıyla kazanan bir takım olacağız" dedi.

Vodafone Arena Stadı'nın eşsiz bir eser olduğunu ifade eden Vodafone İcra Kurulu Başkanı Gökhan Öğüt ise "Eşsiz ve estetik bir stat burası. Vodafone Arena sadece Türkiye'nin değil Avrupa'nın sayılı statlarından biri olacak diye konuştu.

DHA 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERvodafone arena stadı  bjk  açılış