UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BARBIE'YE BENZEME SEVDASINA BU SEFER DE BİR ERKEK KAPILDI! KEN'E BENZEMEK İÇİN 200 BİN TL'YE YAKIN PARA HARCADI!..

BARBIE'YE BENZEME SEVDASINA BU SEFER DE BİR ERKEK KAPILDI! KEN'E BENZEMEK İÇİN 200 BİN TL'YE YAKIN PARA HARCADI!..

BARBIE'YE BENZEME SEVDASINA BU SEFER DE BİR ERKEK KAPILDI! KEN'E BENZEMEK İÇİN 200 BİN TL'YE YAKIN PARA HARCADI!..

Brezilya'da yaşayan Rodrigo Alves adlı adam, Barbie bebeğin sevgilisi Ken'e benzeyen bu görüntüyü elde edebilmek için 42 kez bıçak altına yattı ve bugüne kadar 1 milyon 200 bin TL'ye yakın para harcadı.

Brezilya, San Paulo'da yaşayan 32 yaşındaki Rodrigo Alves adlı adam, kendisini Ken bebeklere benzetmek için bugüne kadar 42 kez bıçak altına yattı. 

Erkek hostes olarak görev alan Rodrigo Alves, kendi deyimiyle 'ideal erkek' olabilmek için bugüne kadar estetik operasyonlar için 305 bin sterlin (yaklaşık 1 milyon 200 bin TL) harcadı. Estetik operasyon bağımlılığından utanmadığını söyleyen Alves, senede ortalama olarak 15 kez ameliyat oluyor! 

Rodrigo Alves ve Barbie'nin sevgilisi Ken

'AMELİYAT OLMAYA DEVAM EDECEĞİM'

'Yanlış bedende doğmuşum. Ruhum, görüntümle asla uyuşmuyordu. Şimdi ise olduğum halimden çok memnunum. Aslında Ken'e benzemek için özel bir isteğim yoktu. Ancak ameliyatlardan sonra herkes ikimizin ne kadar benzediğine dair yorumlarda bulundu. Şimdi görüntümden çok mutluyum ve ameliyatlara devam edeceğim' diyor.

Rodrigo'nun eski hali (solda) ve ameliyatlardan sonraki hali 

Londra'da okurken diğer arkadaşlarının yanında kendini çirkin hissettiği için ilk kez 2004 yılıda bıçak altına yatan Alves, bugüne kadar botoks, burun ameliyatı, yağ aldırma, göğüs implantı gibi pek çok operasyon geçirdi. 'İyi görünmek için çok acı çektim ve bir madalyayı hak ediyorum' diyen Alves, çocukken görüntüsü yüzünden arkadaşlarının onunla çok dalga geçtiğini de sözlerine ekliyor. 

'Çocukken kız gibi göğüslerim vardı. Şişman, çirkin ve şekilsiz olduğum için depresyondaydım. İstediğim tek şey Brezilyalı standartlarında bir güzellikti, bu sayede toplumun beni kabul etmesini istedim' diyor ve ekliyor:

'İnsanlar benim bir ucubeye benzediğimi düşünebilir ama bu beni incitmiyor. Bazıları da gerçek olmadığımı, çizilmiş gibi yapay durduğumu söylüyorlar. Ama ben mutluyum. Popülerim, kendime güvenim var. İnsanlar sürekli bana dokunmak istiyor ve benle selfie çektiriyorlar. İlgi odağı olmayı seviyorum.'  


 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERRodrigo Alves  brezilya  barbie