UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BEREN SAAT’İN SAKLADIĞI 'BEBEK' GERÇEĞİ ORTAYA ÇIKTI!..

BEREN SAAT’İN SAKLADIĞI 'BEBEK' GERÇEĞİ ORTAYA ÇIKTI!..

BEREN SAAT’İN SAKLADIĞI 'BEBEK' GERÇEĞİ ORTAYA ÇIKTI!..

Beren Saat'in tüp bebek tedavisi gördüğü hastane kayıtlarıyla belgelendi.

Güzel oyuncu, Şubat ayında başladığı tedaviyi yeni dizisinin başlamasıyla yarım bıraktı.

Ünlü popçu Kenan Doğulu ile 2014 yazında ABD'de evlenen Beren Saat, son 1 yıldır sürekli 'hamilelik' haberleriyle gündeme geldi.

Birçok defa hamile olduğu haberleri çıkan güzel oyuncunun son olarak da tüp bebek tedavisine başvurduğu iddia edilmişti.

23 ŞUBAT'TA BAŞLADI

Beren Saat, Takvim'in geçtiğimiz Şubat ayında yaptığı haberi kesin bir dille yalanlasa da oyuncunun, tüp bebek tedavisine başvurduğu belgelendi. Nişantaşı'ndaki özel bir hastaneye 'Beren Saat Doğulu' olarak kaydını yaptıran oyuncu, 23 Şubat 2015 tarihinde tedaviye başladı. Beren Saat, 26 Şubat'ta kontrol için yeniden hastaneye gitti.

DİZİ İÇİN TEDAVİDEN VAZGEÇTİ

Tüp bebek tedavisinin ilk denemesinde başarı yakalayamayan oyuncu, yeni dizisi başlayınca ise tedaviyi askıya aldı. Yapımcıların, "Senin hamile kalman bizi zora sokar" diyerek uyardığı Beren Saat, bu durumdan eşi Doğulu'ya bahsetti. Ve çift, ortak kararla tedaviyi Beren Saat'in dizisinin final yaptığı döneme erteledi. Son yıllarda çiftlerin sıkça başvurduğu tüp bebek yöntemi, yüksek başarı oranıyla çiftleri bebek sahibi yapıyor.

RESMİ SOYADI DOĞULU

Hastaneye kaydını 'Beren Saat Doğulu' olarak yaptıran güzel oyuncu, tedavinin ilk aşamasına 23 Şubat 2015'te start verdi. Beren Saat, 26 Şubat'ta ise yeniden özel hastaneye giderek muayene ve kontrolünü yaptırdı.

Doğan SAVAŞ / TAKVİM

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERberen saat  kenan doğulu  tüp bebek