UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ASTROLOJİ TUTKUNLARI DİKKAT! DR. ASTROLOG ŞENAY YANGEL NİSAN AYININ ENERJİSİNİ VE ÜZERİNİZDEKİ ETKİLERİNİ SİZLER İÇİN KALEME ALDI!..

ASTROLOJİ TUTKUNLARI DİKKAT! DR. ASTROLOG ŞENAY YANGEL NİSAN AYININ ENERJİSİNİ VE ÜZERİNİZDEKİ ETKİLERİNİ SİZLER İÇİN KALEME ALDI!..

ASTROLOJİ TUTKUNLARI DİKKAT! DR. ASTROLOG ŞENAY YANGEL NİSAN AYININ ENERJİSİNİ VE ÜZERİNİZDEKİ ETKİLERİNİ SİZLER İÇİN KALEME ALDI!..

Hz.Mevlana’nın söyleminde olduğu gibi “isyanlardayım dedi imtihanlardaydı. fark etseydi kurtulacaktı!” İlkesi ile hareket etmemiz gereken fazlası ile hassas bir ay NİSAN

Eylemler beklenmedik ve ön görülmesi zor olaylarla ilerleyecek bir ay bizleri karşılamakta.Uranüs Pluto karesi şiddet ve eylemlerin uluslararası boyutta olabileceğine işaret etmekte. 3 ve 13 Nisan tarihleri bu bakımdan oldukça dikkat çekici tarihler. Bu süreç içinde organize saldırılar  müdahalesi güç ve kontrol altına alınması zor olaylar söz konusu olabilir.  Ülkemizin iç güvenliği ile ilgili konularda fazlası ile hassas dikkatli olunması gereken bir süreç.  Büyük iyilik Jüpiter, Savaş ve mücadelenin gezegeni Mars ve yıldızların öğretmeni Satürn ve Mistik gezegen Neptün’ ün kombinasyonu. Sağ duyulu ve uzlaşmacı davranıldığında yenilenme yapılanmaları da getirebilir. Öfke ve kontrolsüzce davranıldığında şiddet ve  yıkıcı etkilerle istikrarsızlaştırıcı olaylara sebebiyet verebilir. Birey olarak ta toplum olarak ta bu hassas dengede otokontrolümüzün her bakımdan yüksek olması gereken bir ay. Dünya da ve ülkemizde siyasilerle ilgili gizlilik gerektiren konuların ortaya atılması ve buna bağlı tehditlerin oluşması ay boyunca gündemde yer alabilir. Mali konularda 21 Nisan sonrası daha iyicil etkiler söz konusu. Dünyaya göre  Türkiye’nin finansal başarısında artış olacak ve bu mini ekonomik başarı Mayıs ortasına kadar devam edecekmiş gibi görünüyor. Göçler dini konular adalet ve fanatizmin arttığı baskın enerjilerle karşı karşıya kaldığımız bir aydayız. 17 Nisanda Marsın  Yay burcunda ‘’R’’ geri hareketine başlaması ve sabit yıldız ANTARES ile gerçekleşecek yakınlaşması ‘’ANTARES kraliyet yıldızlarından biridir. Kraliyet yıldızlığı M.Ö. 3000 yılında Perslerden gelen bir kavramdır. Antares Batının gözcüsü olarak adlandırılır. ANTARES : (9° Yay) ;Serüven ruhu, inatçılık, göze gelen arazlar, Savaş ün ve ani kayıplar, şüphecilik, zorbalık, evlilikler;  Mars-Jüpiter-Merkür; talih Nükleer olaylar, yangınlar, kalp problemleri, ırkçılık gibi konularla ilişkilendirilir. Aynı zamanda, Tarihte ki astrolojik verilerde Antares insanlığı ilgilendiren toplumsal ve kitlesel olaylarda büyük trajedileri tetikleyen bir sabit yıldızdır. ‘’ Çatışmalar toplu  olaylar ve salgın hastalıklar bu süreçte dünya genelinde artabilir.  

MARS Savaşın tutkunun cesaretin gezegeni Mars geçişleri ve ‘’R’’ hareketi, Mars bireysel olarak enerjinin kişisel teşebbüslerimizin gezegenidir. Mars geri hareketinde motivasyonumuz düşebilir isteklerimize ulaşmak’ta başkalarından kaynaklanan gecikmeler engeller hakimdir. Telaşa kapılmadan bu sure içinde var olan şartları korumak sakin ve duyarlı davranmak olası pek çok problemin önüne geçecektir. Kişisel doğum haritalarınızda Mars hangi evde ‘’R’’ hareketini gerçekleştiriyorsa o evle ilgili konularda enerjinizi dengelemeli öfkenizin aklınızın önüne geçmesine izin vermemelisiniz.. Son pişmanlık fayda etmeyebilir ve öfke yüzünden telafisi mümkün olmayan durumlarla karşı karşıya kalabiliriz. 

Nisan ayı gezegen hareketleri: 

6 Nisan Merkür Boğa burcunda ilerlemeye başlıyor. 

6 Nisandan itibaren Venüs Koç burcundaki geçişi endişeleri sürpriz olayları tetikleyebilir. 

17 Nisan Mars Yay burcunda ‘R’ geri hareketine başlayacak. 

18 Nisan Pluton Oğlak burcunda ‘’R’ geri hareketine başlayacak. 

PLUTON

Dönüşüm endişe bitiş ve başlangıçlar karanlıktan aydınlığa geçiş ölüm ve doğumun gezegeni… 18 Nisan da Oğlak burcunda ‘’R’’ geri hareketine başlayacak 27 Eylülde ‘’D’’ doğru hareketine devam edecek… Retro sure içinde kişisel doğum haritalarınızda hangi evde ilerliyorsa o yaşamsal alan ile ilgili karışıklıklar söz konusu olacaktır ve yaşananları kendi başınıza çözümlemeniz gerekecektir…

Gökler rehberiniz yolunuz ışık olsun...
Dr.Astrolog Şenay Devi YANGEL

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERşenay yangel  nisan  enerji  gökyüzü