UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ İŞLETMECİ İZZET ÇAPA SERBEST BIRAKILDIKTAN SONRA BU SATIRLARI KALEME ALDI!..

ÜNLÜ İŞLETMECİ İZZET ÇAPA SERBEST BIRAKILDIKTAN SONRA BU SATIRLARI KALEME ALDI!..

ÜNLÜ İŞLETMECİ İZZET ÇAPA SERBEST BIRAKILDIKTAN SONRA BU SATIRLARI KALEME ALDI!..

Nişantaşı'nda bir kafede meydana gelen silahlı saldırı olayı sonrasında azmettirdiği iddiasıyla ünlü işletmeci İzzet Çapa'nın da aralarında bulunduğu 4 şüpheli gözaltına alınmıştı. Olayda yaralanan kişinin "Beni İzzet Çapa vurdu" iddiası ortalığı daha da karştırmıştı.

İzzet Çapa ve diğer sanıklar Bayrampaşa Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilmişlerdi. İzzet Çapa dün akşam sevkedildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece, adli kontrol tedbirleri uygulanmak şartıyla serbest bırakılmıştı. Tüm bu yaşananlar üzerine Çapa, bugün Instagram hesabından annesine seslenmek için şu satırları kaleme aldı:

Anne ben yanlış bir şey yapmadım! Hani hep derdin ya bana "Allah insanı kuru iftiradan korusun" diye, bu sefer benim sınavım oldu iftira... Ama gönlünü ferah tut, bilirsin ben saydamım asla leke tutmam. Zaten çamurun izi geldiği gibi sonsuza dek çıkmayacak bir leke olarak bu iftirayı atanın da, köpürtmeye kalkanların da alnına yapıştı.

Velhasıl büyük ustanın dediği gibi; "Ustalaştık biraz daha

taşı kırmakta, dostu düşmandan ayırmakta... Dinleyip diyecek çok. Fakat uzun söze vaktimiz yok.

YÜRÜYELİM..." Gel bunu biz, kısa süren tatsız bir '1 Nisan' şakası farz edelim ve her zaman yaptığımız gibi gülüp geçelim! Çok şükür ki dün masumdum, bugün masumum, yarın da masum kalacağım!

Gözlerinden öpüyorum,

Oğlun İzzet!

Videolu olarak paylaştığı yazı bir saatte 4 binden fazla beğeni ve yüzlerce yorum aldı. Ünlü işletmeciye çok sayıda destek mesajı geldi.

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYIN!..

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERizzet çapa