UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FENER'E AĞIR DARBE! FENERBAHÇE – OSMANLISPOR KARŞILAŞMASINDA GOL SESİ ÇIKMADI!..

FENER'E AĞIR DARBE! FENERBAHÇE – OSMANLISPOR KARŞILAŞMASINDA GOL SESİ ÇIKMADI!..

FENER'E AĞIR DARBE! FENERBAHÇE – OSMANLISPOR KARŞILAŞMASINDA GOL SESİ ÇIKMADI!..

Spor Toto Süper Lig 27. hafta mücadelesinde Fenerbahçe evinde Osmanlıspor'u ağırladı. Maç 0 - 0 beraberlikle sonuçlandı.

Fenerbahçe - Osmanlıspor karşılaşmasında gol sesi çıkmadı. Kıran kırana maçta kaçan fırsatlar dudak uçuklattı. Ülker Arena'da oynanan ve baştan sona tempolu bir karşılaşmaya sahne olan maç golsüz sona ererken takımlar sahadan 1'er puanla ayrıldı. Bu sonuçla mutlak galibiyet parolası ile sahaya çıkan Fenerbahçe, zirve mücadelesi yolunda yara aldı. Bu sonuçla 1 maç eksiği bulunan sarı lacivertliler, yine 1 maç eksiği bulunan 63 puanla lider konumdaki Beşiktaş'ın 3 puan gerisinde bulunurken konuk ekip Osmanlıspor, 40 puanla 5. sırada yer aldı.

2 TAKIM 'TERÖRE HAYIR' PANKARTI İLE SAHADA

Son zamanlarda ülke genelinde yaşanan terör olaylarını protesto etmek amacıyla iki takım sahaya 'Teröre Hayır' pankartı ile çıktı. Mücadeleye gelen Fenerbahçeli ve Osmanlıspor taraftarları da karşılıklı tezahüratlarla terörü lanetleyerek 'Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez' sloganları attı.

GÖKHAN GÖNÜL İLK 11’DE

Hafta içinde hakkında yasaklı madde kullandığı gerekçesi ile haberler çıkan ancak hukuk kurulu tarafından gerekli evrakları TFF’ye bildirildiği için PFDK’ya sevk edilmeyen Gökhan Gönül, Osmanlıspor’a karşı ilk 11’de başladı. Teknik direktör Vitor Pereira, Milli maçlarda ilk 11’de görev alan Gökhan Gönül’e Beşiktaş maçının ardından ilk kez 11’de görev vermiş oldu.

TEK TEK ARANDILAR

Fenerbahçeli ve Osmanlısporlu taraftarlar stat çevresine girişlerinde tek tek arandılar. Stadın çevresine kurulan arama noktalarından içeri arabalar sokulmazken sadece yaya geçişine izin verildi. Yayalar ise tek tek aranıp stat çevresine öyle alındılar. Stada doğru giden tüm yollar polis tarafından bariyerler ile kesildi.

500 OSMANLI TARAFTARI

Karşılaşmayı izlemek için Ankara’dan yaklaşık 500 kadar Osmanlıspor taraftarı geldi. Ankaralı taraftarlar statta kendilerine ayrılan yerin yarısını doldurdular.

WEBO İLK KEZ

Fenerbahçe’den ayrıldıktan sonra Osmanlıspor’a transfer olan Pierre Webo ligin ilk devresinde oynanan Osmanlıspor- Fenerbahçe maçında sakatlığı nedeniyle görev alamamıştı. Tecrübeli oyuncu ayrıldıktan sonra  eski takımına karşı ilk kez forma giyme şansı bulmuş oldu.


İki takımın İlk 11’leri şöyleydi;

Fenerbahçe: Volkan, Gökhan, Alves, Kjaer, Hasan Ali, Mehmet Topal, Josef, Ozan, Alper, Volkan, Van Persie

Osmanlıspor: Ahmet Şahin, Muhammet Bayır, Uğur, Numan, Pinto, Musa Çağıran, Mehmet Güven, N'Diaye, Lawal, Umar, Webo

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERfenerbahçe  osmanlı