UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

NİŞANTAŞI'NDA SİLAHLI SALDIRIYA UĞRAYAN HAKAN BAŞARAN İZZET ÇAPA HAKKINDA ÇARPICI AÇIKLAMALAR YAPTI!..

NİŞANTAŞI'NDA SİLAHLI SALDIRIYA UĞRAYAN HAKAN BAŞARAN İZZET ÇAPA HAKKINDA ÇARPICI AÇIKLAMALAR YAPTI!..

NİŞANTAŞI'NDA SİLAHLI SALDIRIYA UĞRAYAN HAKAN BAŞARAN İZZET ÇAPA HAKKINDA ÇARPICI AÇIKLAMALAR YAPTI!..

Nişantaşı’nda lüks bir kafede silahlı saldırıya uğrayan Hakan Başaran, “Beni İzzet Çapa vurdurttu” dedi. Bacağına isabet eden kurşunlardan birinin çıkarılamadığını belirterek saldırı anını anlatan Başaran, Çapa’nın tutuklanması için savcılığa ek deliller sunacağını belirtti. 
Nişantaşı’nda lüks bir kafede oturduğu sırada 2 kişi tarafından silahlı saldırıya uğrayan Hakan Başaran, bugün tekerlekli sandalye ile Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’na geldi. Güvenlik nedeniyle, taburcu olduğu Şişli Etfal Hastanesi’nden polis nezaretinde gelen Başaran, soruşturmayı yürüten savcıdan bilgi aldı. Adliye çıkışında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Başaran, olayın azmettiricisi olduğu iddiasıyla gözaltına alınan ünlü işletmeci İzzet Çapa’nın serbest bırakılmasına tepki gösterdi.
“İZZET ÇAPA ALACAKLARIMI VERMEMEK İÇİN BU YÖNTEME BAŞVURDU”

İzzet Çapa
İzziet Çapa ile geçmişte şirket ortaklıkları olduğunu ifade eden Başaran, “Olay Nişantaşı gibi gözde bir yerde oldu. Bu olayı azmettiren İzzet Çapa’nın bu derece gözü dönmüştür. Çapa’nın tutuklanması için ek deliller, CD'ler ve bana attığı mesajları savcılığa vereceğiz. Bana muhasebecim demiş ama ben onun resmi ortağıyım. Tamamen benim alacaklarımı vermemek için böyle bir yönetmede başvurmuştur. Zaten yaklaşık olarak beni 12 aydır tehdit etmektedir. Benim İzzet Çapa’dan resmi belgeli şahsi alacağım vardır. Alacağım yaklaşık olarak 1 trilyon. Olayla ilgili bir numaralı azmettirici İzzet Çapa’dır. Emniyetten koruma talep edeceğiz yarın. Zaten şu anda yanımızda koruma arkadaşlar var” dedi.
“BENİ VURDURAN KİŞİ İZZET ÇAPA’DIR”
Olay günü, her zaman gittiği kafede oturduğunu ve kafeye gelen iki şahıstan şüphelendiğini dile getiren Başaran, “Benim normalde her gün gittiğim Nişantaşı’ndaki kafeye saat 16.00 sıralarında gidiyorum. Saat 16.30 gibi bu şahıslar geldi. Benim arka masama oturdu. Ben tehdit aldığım için içime doğdu. Orada oturan tipler takım elbiseliydi, oranın sürekli oturanları olmadığı belliydi. Saat 16.40 gibi ben kalktım hesabı vermek için. Tekrar 5 dakika oturdum. Bu sırada söz konusu şahıslar olayı gerçekleşti. Beni vurduran kişi İzzet Çapa’dır” diye konuştu.
“İZZET ÇAPA’NIN TUTUKLU YARGILANMASINI İSTEYECEĞİZ”
İzzet Çapa’nın tutuksuz yargılanmasına itiraz edeceklerini belirten Başaran, “Çapa’nın tutuklu yargılanmasını isteyeceğiz. Bu olay organizedir. Beni vuran şahısları daha önce görmedim. Bana 3 tane mermi sıktılar. Şu an hala bacağımda mermi var. Hayati tehlike olduğu için birini çıkarmadılar.   Alt taraftaki mermi parçalanıp çıkıyor, diğeri ise sekiyor. Zaten vuran şahıslar telefonları masada unutup gidiyor, olay da böyle ortaya çıkıyor” ifadelerini kullandı.
Başaran daha sonra kız kardeşi ve yakınlarıyla birlikte adliyeden ayrıldı.
İZZET ÇAPA SERBEST BIRAKILMIŞTI
Nişantaşı'nda bir kafede geçtiğimiz hafta yaşanan silahlı saldırıda 37 yaşındaki Hakan Başaran yan masasında oturan iki kişi tarafından silahlı saldırıya uğramıştı. Saldırıda Başaran sol bacak ve baldırından yaralanırken iki şüpheli Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giderek teslim olmuştu. Hastanede tedaviye alınan Hakan Başaran'ın polise "Beni İzzet Çapa vurdurttu" yönünde ifade verdiği belirtilmişti. Olayın ardından ünlü işletmeci İzzet Çapa ve beraberinde 1 şüpheli gözaltına alınmıştı. Tutuklama istemiyle mahkemeye sevk edilen İzzet Çapa serbest bırakılırken, diğer 3 şüpheli ise tutuklanmıştı.

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYIN!..

İHA

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERizzet çapa  ifade  silahlı saldırı