UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

TV YAZARLARINDAN SEÇMELER!.. MESUT YAR, ÖMÜR GEDİK, SİNA KOLOĞLU VE RAHŞAN GÜLŞAN, BUGÜN HANGİ KONULARI YORUMLADILAR?..

TV YAZARLARINDAN SEÇMELER!.. MESUT YAR, ÖMÜR GEDİK, SİNA KOLOĞLU VE RAHŞAN GÜLŞAN, BUGÜN HANGİ KONULARI YORUMLADILAR?..

TV YAZARLARINDAN SEÇMELER!.. MESUT YAR, ÖMÜR GEDİK, SİNA KOLOĞLU VE RAHŞAN GÜLŞAN, BUGÜN HANGİ KONULARI YORUMLADILAR?..

Mesut Yar – Posta

SENARYO HARİKA AMA!..
Dizi ekranının en sağlam aktörlerinden Halit Ergenç için uzun zamandır senaryo aranıyordu. Kanallar da Halit Ergenç'i ekranlarına bağlamak için iştahlı bir çaba içindeydi. Senaryo bulundu. Halit Ergenç, Osmanlı'nın son zamanlarını anlatan "Hain" kod adlı bir projeye teoride "evet" dedi. Ancak hikaye tarihi bir dönemi anlattığı için çeken şirkete bir hayli pahalıya mal patlayacak. Eh kar marjını da üstüne eklersek, bakalım Halit Ergenç'in peşindeki kanallar az önce bahsettiğimim iştaha sahip olabilecekler mi?. Yeni merakım budur!..

Ömür Gedik - Hürriyet Kelebek
TATLI İNTİKAM

Tatlı İntikam, ikinci haftasında yine reyting sıralamasında yukarılarda olunca neler oluyor, nasıl oluyor, nedendir diye düşündüm. Bir kere replikler çok doğal ve kadınların arasında geçen bütün diyaloglar bire bir dizide var. Bu yüzden samimi ve doğal geliyor insanlara. Ben de evlilik hazırlığı yaptığım sevgilim Avrupa futbol şampiyonasına gideceğim dese, “Öyle mi, git Arda’yla evlen o zaman” derdim yani. Dizinin final jeneriğinde dizi boyunca sosyal medyada yazılanların, tweet ve instagram paylaşımlarının anında ekrana gelmesi de ayrı bir hoşluk.

Sina Koloğlu - Milliyet Cadde
EĞİTİM SİSTEMİNE GÖNDERME

‘Müdür Ne’Aptın’da Tolga Çevik ilkokula başlayan öğrenci skecinde “Ege bölgesinde dağlar denize dik, Akdeniz’de niye paralel uzanıyor?” sorusunu, bir türlü sahneye davet edilen genç arkadaşımız tekrarlayamadı. Çevik, “Türk eğitimi, dört artı dört artı yedi artı iki bölü dört. Ben bile çıkamadım içinden” esprisi yaptı ve ardından alkışlar geldi. Siyasi mizahın dozu bu kadar. Dedikten sonra “Acaba başıma bir iş gelir mi?” diye düşünüyorsun o ayrı!

Rahşan Gülşan – Sözcü
ARDA BİRAZ ÖNÜNE Mİ BAKSA ACABA?

Arda hayatımızın çok özel bir köşesinde yer alıyor artık. Bize yaşattığı gurur hayatımız boyunca unutamayacağımız türden. Ve gördüğü ilgi, sevgi ve saygının kendisi de farkında. Ama bu ilgi ve sevginin arasında biraz kaybolmuş gibi görünüyor sanki. Ülkemizde ne yaşansa, Arda o konuda demeç veriyor ya da sosyal medya hesabı üzerinden konuya ilişkin paylaşımlar yapıyor. Bir futbolcunun başı derde girse hemen gündeme dalıyor. Sevgilisiyle yaşadığı problemlere dair aksiyonlarda bulunuyor.
Ama önceki gün Barcelona’nın aldığı tatsız sonuç sonrası Barcelona Teknik Direktörü şöyle bir açıklama yapmış: “Arda oyuna girdikten sonra daha fazlasını verebilirdi. Onun için şanssız bir maçtı çünkü oyuna girdiği andan itibaren birazcık acayip bir maç olmaya başladı.”
İspanyol basını olaya daha sert girdi… Biliyoruz ki Arda çok ama çok duygusal bir adam. Bu, Arda için bir uyarı atışıydı bence. Arda bulunduğu noktaya çok zor geldi. Umarım konsantrasyonunu eski haline döndürmeyi başarır. Yaşadığı baskının altından kalkmak kolay değil. Ama bunu şimdi yapmazsa işler daha da tatsızlaşabilir. Barcelona’ya transfer olmak büyük başarı. Ama orada kalmayı sürdürebilmek çok daha büyük başarı!
Aman Arda, Allah seni korusun!

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERtv yazarları