UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BUZ HOKEYİ MİLLİ TAKIMI DÜNYA ŞAMPİYONU OLDU KLASMAN ATLADI! MAÇTA SÜRPRİZ EVLİLİK TEKLİFİ GELDİ!..

BUZ HOKEYİ MİLLİ TAKIMI DÜNYA ŞAMPİYONU OLDU KLASMAN ATLADI! MAÇTA SÜRPRİZ EVLİLİK TEKLİFİ GELDİ!..

BUZ HOKEYİ MİLLİ TAKIMI DÜNYA ŞAMPİYONU OLDU KLASMAN ATLADI! MAÇTA SÜRPRİZ EVLİLİK TEKLİFİ GELDİ!..

Türkiye A Milli Erkek Buz Hokeyi Takımı, IIHF Dünya Şampiyonası 3. Klasman'daki 5. maçında Güney Afrika Cumhuriyeti'ni 7-2 yenerek namağlup şampiyon oldu.

IIHF Buz Hokeyi Dünya Şampiyonası'nda Güney Afrika'yı yenen Türkiye Buz Hokeyi Milli Takımı şampiyon oldu.

IIHF Buz Hokeyi Dünya Şampiyonası'nda (Div. III) Güney Afrika'yı da 7-2 yenen Türkiye Buz Hokeyi Milli Takımı 3. Klasman Dünya Buz Hokeyi Şampiyonu oldu.

İstanbul Silivrikapı Buz Pisti'nde gerçekleştirilen ve Türkiye, Güney Afrika, Lüksemburg, Hong Kong, Bosna Hersek ve Gürcistan'ın katıldığı Dünya Şampiyona'sında; Türkiye, 15 puanla turnuvada liderliğini sürdürdü ve şampiyonluğunu ilan etti. Güney Afrika ise 9 puanda kaldı.

Milli takım bugün Güney Afrika ile oynadığı final maçında 1. devreyi 3 - 1, 2. devreyi 5 - 1 önde kapattı. 3. devrede de üstünlüğünü sürdüren ay yıldızlı ekip mücadeleyi de 7 - 2 kazanarak dünya şampiyonu oldu.

EVLENME TEKLİFİ

Bu arada Türkiye A Milli Erkek Buz Hokeyi oyuncusu Yavuz Karakoç, Dünya şampiyonu oldukları maçın ardından kız arkadaşına evlenme teklifi etti.

ŞAMPİYONLUK SEVİNCİ

Türkiye Buz Hokeyi Federasyonu Başkanı Bülent Akay, A Milli Erkek Takımı'nın oynadığı tüm maçlarda üst düzey performans göstererek, 3. klasmanda dünya şampiyonu olduğunu söyledi.

Akay, Silivrikapı Buz Pisti'nde gerçekleştirilen şampiyonanın ardından 3. klasmanda dünya şampiyonluğuna uzanan A Milli Takım hakkında açıklamada bulundu.

Uzun süren çalışmaların meyvesini aldıklarını belirten Akay, "Üçüncü klasman müsabakalarında oynadığımız tüm maçları kazanarak, namağlup şekilde altın madalyayı aldık. Çocuklar, çok çalıştı ve hak ettiler. Oynadıkları tüm maçlarda üstün performans gösterdiler. Güçlü rakiplerimiz vardı. Onlar da çok iyi hazırlanmışlar ama mutlu sona biz ulaştık. İkinci klasmanda daha güçlü takımlar var ama bu tempomuzla ve çalışma azmimizle orada da başarılı olup, yukarıya doğru tırmanacağız." diye konuştu.

DHA

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYIN!..

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERBUZ HOKEY  DÜNYA ŞAMPİYONU