UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÖZGECAN'IN KATİLİ CEZAEVİNDE ÖLDÜRÜLDÜKTEN SONRA BAKANLIK İKİ MÜFETTİŞİ GÖREVLENDİRDİ!..

ÖZGECAN'IN KATİLİ CEZAEVİNDE ÖLDÜRÜLDÜKTEN SONRA BAKANLIK İKİ MÜFETTİŞİ GÖREVLENDİRDİ!..

ÖZGECAN'IN KATİLİ CEZAEVİNDE ÖLDÜRÜLDÜKTEN SONRA BAKANLIK İKİ MÜFETTİŞİ GÖREVLENDİRDİ!..

Mersin'de üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'ın vahşice öldürdükleri gerekçesiyle ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılan Ahmet Suphi Altındöken ile babası Necmettin Altındöken kaldıkları cezaevinde vuruldu. Yaşanan olay sonrası akıllara takılan 2 soru var...

Özgecan Aslan'ın katilleri Ahmet Suphi Altındöken ile babası Necmettin Altındöken kaldıkları Kürkçüler cezaevi'nde vuruldu. Ağır yaralanan baba oğul hastanede ameliyata alındı. Ahmet Suphi Altındöken hastanede hayatını kaybetti.

AKILLARDA İKİ SORU VAR

Cezaevlerinin dış güvenliği İçişleri Bakanlığı 'na bağlı olan Jandarma tarafından sağlanıyor. Cezaevinin iç güvenliği ise Adalet Bakanlığı'na bağlı İnfaz Koruma Memurları tarafından sağlanıyor.

SİLAH CEZAEVİNE NASIL GİRDİ, TETİĞE KİM BASTI?

Adana Kürkçüler Cezaevi'nde yaşanan silahlı yaralama olayı sonrası akıllara iki soru geliyor. Birincisi saldırıda kullanılan silah cezaevine nasıl girdi? İkincisi ise silahlı saldırıyı kim gerçekleştirdi?

 GÖĞSÜNDEN VURULAN AHMET SUPHİ ALTINDÖKEN ÖLDÜ

Hastane yetkilileri, Ahmet Suphi Altındöken’in göğsünden, Necmettin Altındöken’in de karın boşluğu ve kalçasından ateşli silahla yaralandığını belirtti. Daha sonra Ahmet Suphi'nin öldüğü haberi geldi. Polis ekipleri, hastane çevresinde geniş güvenlik önlemi aldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

ADALET BAKANI BOZDAĞ TALİMAT VERDİ

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ın talimatıyla olayı soruşturmak üzere bir adalet müfettişi görevlendirildi. Ceza ve Tevkif Evleri Genel Müdürlüğü ise soruşturma için 2 kontrolör görevlendirdi.

Mersin’in Tarsus ilçesinde üniversite öğrencisi Özgecan Aslan’ın öldürülmesiyle ilgili Ahmet Suphi Altındöken, babası Necmettin Altındöken ve arkadaşı Fatih Gökçe, ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılmıştı.

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERözgecan aslan  cezaevi  silah  soruşturma