UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ SANATÇI ZARA HAYATIYLA İLGİLİ BİLİNMEYENLERİ AÇIKLADI! YENİ ARABESK ALBÜMÜYLE ÇOK KONUŞULACAK!..

ÜNLÜ SANATÇI ZARA HAYATIYLA İLGİLİ BİLİNMEYENLERİ AÇIKLADI! YENİ ARABESK ALBÜMÜYLE ÇOK KONUŞULACAK!..

ÜNLÜ SANATÇI ZARA HAYATIYLA İLGİLİ BİLİNMEYENLERİ AÇIKLADI! YENİ ARABESK ALBÜMÜYLE ÇOK KONUŞULACAK!..

‘Derin Aşk 2’ adlı arabesk albümü müzik marketlerde yerini alan Zara önceki gün Baltalimanı Portaxe’te samimi açıklamalarda bulundu. Arabeskin geçmişten günümüze uzanan değerli sanatçılarını anarak ve hem onlara, hem de güfte ve beste sahiplerine saygısını sunarak konuşmasına başlayan Zara, ‘Şu zamanda Halk müziği, Sanat Müziği  ve arabesk tarzıyla yaptığınız çalışmalarımızı haksız rekabete rağmen sunuyoruz. Devir pop müzik devri ve bunun dışındaki diğer tarzları yayınlatabileceğimiz  mecra çok az. Buna rağmen ilk arabesk albümüm "Derin Aşk" büyük ilgi gördü. Güzel bir satış grafiğine ulaştı. Biz de ikincisini çıkardık. Ben de Orhan Gencebay, Ferdi Tayfur hayranı olarak yetiştim. Arabesk içimizde var’ dedi.

 

Arabeskin sahneye en çok yakışan tarzlardan biri olduğunu belirten Zara, ‘Sahneye en çok yakışan tarzlardan biri. Ben de sahnemde yer veririm. İlk çıktığım andan itibaren müzik yorumcusuyum demiştim. Şu anda da arabesk durağındayım’ dedi. Müzikte de eskiye dönüş olduğunu anlatan sanatçı ‘Müzikte eski şarkılara dönüş var. Bu bir moda ve dönemsel. Kıyafette de 80'lere dönmek gibi. Bu sene arabeskin yılı bence. Hep beraber bu denizde yüzmeye çalışıyoruz’ şeklinde konuştu. Zara ayrıca ‘Arabeskin babası kim?’ sorusuna ‘Yıllar önce Adana konserimde bana Zara Baba diye bağırmışlardı’ diye eski bir anısını paylaşarak herkesi güldürdü.

PİLOT OLAMADIM, MÜZİKLE UÇURUYORUM

Zara, ayrıca ‘Senfoni ve opera beni çok heyecanlandırıyor. En büyük hayallerimden biri Andrea Bocelli ile düet. Altından kalkarım diye düşünüyorum’ açıklamasında bulundu.  ‘İyi bir müzisyen herşeyi çok iyi yapar. İç ritmi gelişmiştir, göz kararı yerindedir.  İyi enstrüman çalabilir, iyi yemek yapar, iyi araba kullanır yani eline alıp beceremeyeceği iş olmaz. Pilot olmak istiyordum, onu yapamadım. Uçak Uçuramadım, şimdi müzikle uçuruyorum’ dedi. Zara, geniş repertuvarıyla birlikte Derin Aşk 2 albümünün şarkıları ve sürpriz repertuarıyla  ilk kez 14 Mayıs’ta Bostancı Gösteri Merkezi’nde seslendirecek.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERzara