UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

RONALDO'NUN HIZLANMASI İÇİN REKLAM FİLMİNİN KAMERA ARKASINDA KAÇ KİŞİ ÇALIŞTI? CEVABI İÇİN TIKLAYIN...

RONALDO'NUN HIZLANMASI İÇİN REKLAM FİLMİNİN KAMERA ARKASINDA KAÇ KİŞİ ÇALIŞTI? CEVABI İÇİN TIKLAYIN...

RONALDO'NUN HIZLANMASI İÇİN REKLAM FİLMİNİN KAMERA ARKASINDA KAÇ KİŞİ ÇALIŞTI? CEVABI İÇİN TIKLAYIN...

Real Madrid’in ünlü futbolcusu Ronaldo’nun Türk Telekom için çektiği reklam filminin kamera arkası yayınlandı. 107 oyuncunun eşlik ettiği Ronaldo’nun bütün ekibe keyifli saatler yaşattığı ortaya çıktı.

Türk Telekom, en hızlı 4.5G'den üç kat daha hızlı GiGA 4.5G'si ile dünyanın en hızlı futbolcularından Cristiano Ronaldo'yu buluşturduğu reklam filminin kamera arkası görüntülerini yayınladı. Hızlarıyla ön planda olan iki markayı bir araya getiren dev prodüksiyon, Madrid ve İstanbul'da dört günde tamamlandı. Dev prodüksiyonda Ronaldo'ya 107 oyuncu eşlik etti. Reklam filminin yönetmenliğini dünyaca ünlü Hollandalı yönetmen Marco Grandia, görüntü yönetmenliği ise Matrix serisiyle tanınan Ross Emery üstlendi. Türk Telekom yetkilileri, çekimlerin sonunda 'dünyanın en hızlı' futbolcusu olan yıldız oyuncuya nazar boncuğu hediye etti.

ÖZEL TEKNİKLE ÇEKİM

Reklamının kamera arkası filmine özel 'GiGA CR7' adlı bir uygulama da kullanıma sundu. 'Artırılmış Gerçeklik' teknolojili uygulama, iOS ve Android mağazalarından indirilebiliyor. Uygulama reklam görsellerine yaklaştırıldığında kullanıcıları kamera arkası görüntülerine yönlendiriyor. Hızlarıyla ön planda olan iki markayı bir araya getiren reklam kampanyası, Ronaldo'nun saatte 33 kilometreye ulaşan hızından yola çıkılarak "#sanahızmıyok" teması üzerine kuruldu. Kampanya, dijital mecrada #ronaldoyahızlazım temalı teaser süreciyle başladı. Halen yayında olan ana reklam filmi ise "Hızın yeni adı; GiGA 4.5G" sloganıyla gösterime başladı. TBWAISTANBUL tarafından hazırlanan, prodüksiyonu Depo Film tarafından gerçekleştirilen reklam filminin yönetmen koltuğunda birçok popüler reklam filminden tanınan Marco Grandia yer aldı. Filmin post prodüksiyonu dünyanın en önemli küresel markalarına hizmet veren Hollandalı şirket Ambassador tarafından tamamlandı. Fotoğraf çekimlerini dünyanın en büyük spor markalarıyla çalışan Warwick Saint üstlendi. 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERronaldo  türk telekom