UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

TV YAZARLARINDAN SEÇMELER!.. YÜKSEL AYTUĞ, SİNA KOLOĞLU, CENGİZ SEMERCİOĞLU VE ALİ EYÜBOĞLU, BUGÜN HANGİ KONULARI YORUMLADILAR?..

TV YAZARLARINDAN SEÇMELER!.. YÜKSEL AYTUĞ, SİNA KOLOĞLU, CENGİZ SEMERCİOĞLU VE ALİ EYÜBOĞLU, BUGÜN HANGİ KONULARI YORUMLADILAR?..

TV YAZARLARINDAN SEÇMELER!.. YÜKSEL AYTUĞ, SİNA KOLOĞLU, CENGİZ SEMERCİOĞLU VE ALİ EYÜBOĞLU, BUGÜN HANGİ KONULARI YORUMLADILAR?..

Yüksel Aytuğ - Sabah Günaydın

OYUNBOZAN, BU OYUNU BOZAMAZ!..

Haftanın yeni başlayan, daha doğrusu reyting gölüne maya çalan iki dizisinden biri; Show TV'nin Oyunbozan'ıydı.

Ama gala gecesinde aldığı düşük reytinglerden ziyade, 'ne dizisi olacağına bir türlü karar verememiş' senaryosuyla bende 'oyunu bozamayacağı' hissini uyandırdı.

Zira cumartesi geceleri; erkek kokulu, intikamlı, entrikalı 'ağır' diziler bizim seyircide ciddi 'hazımsızlık' yaratıyor.

Aslında dizinin 'yazık olacak' dediğim son derece güçlü bir oyuncu kadrosu var.

Özellikle Serhat Tutumluer, sağlam tiyatro altyapısının üzerine inşa ettiği etkileyici performansıyla kendisini izletmesini biliyor. Baş kadın oyuncu Tuvana Türkay ise bana sanki 'deplasmanda oynuyormuşçasına' sürekli defans yapıyormuş gibi geldi. Acaba daha soft dizilerde neşeli, avantür rollerde tercih edilse daha mı iyi olurdu?

 

Sina Koloğlu - Milliyet Cadde

MÜGE ANLI REKOR KIRDI

Son zamanların ‘izlenme payı’ rekorunu kırdı ‘Müge Anlı ile Tatlı Sert’. Bu oran, geçtiğimiz perşembe günü AB’de yüzde 33.45, total izleyicide ise yüzde 31.53 olmuş. Bu bir rekor. Peki ne vardı o gün? Rita Dari Winkler cinayeti. O sırada televizyonu açık olanların yüzde 30’undan fazlası Türkiye’de bu programı izlemiş. 

Peki Müdür ne olacak?

‘Müdür Ne’aptın?’ın son bölüm izlenme oranlarına bakayım dedim. Hem totalde hem de AB’de işler iyi değil. Pazar akşamı zaten izlenme oranları yerlerde. ‘Survivor’ yüksek, sonra oranlar tepeleme düşüyor. Yani pazar akşamı genelde bir ilgisizlik mevcut. diziler, sinema filmi, ‘Kısmet Olursa’ ve ‘Ben Bilmem Eşim Bilir’ eski bölümler. Güldürüyor bizi ev ahalisi olarak. Vatandaş hoşnut değil! Ama gişede işler iyi bildiğim. Neyse böyle idare edecekler anlaşılan!

 

Cengiz Semercioğlu - Hürriyet Kelebek

3. KÖPRÜ’DE BATMOBIL...

Batman Superman’in New York galasından sonra Batmobil’in 3. Köprü’den geçeceğini ve bunun bozulan İstanbul imajına çok iyi geleceğini yazmıştım... Sessiz sedasız geçmiş Batmobile...

THY’nin reklam filmi için kullanılacak bu görüntüler...

Ancak bir an önce gösterime girmeli Türkiye’de ve dünyada bu reklam filmi...

Batman v Superman rüzgarı diniyor çünkü...

 

Ali Eyüboğlu - Milliyet Cadde

4 EVLİLİK PROGRAMIYLA BAŞ EDEMEYEN TÜRKİYE!..

Evlilik programları için, “Ülkeye şöyle faydaları var” diyebilecek biri var mı? 

Yok... 

Bu haliyle insanları evlilikten soğuttuğu, evlilik müessesesine zarar verdiği için Başbakan Ahmet Davutoğlu, izdivaç programlarına karşı. 

RTÜK üyeleri, izleyen, izlemeyen birçok insan da öyle... 

Sunucuların birbirleri hakkında söylediklerinden anlıyoruz ki, daha çok reyting ve para için seyircileri kandıran, şantaj ve tehdide başvuranlar var. Buna rağmen hâlâ firesiz ekrandalar!  RTÜK’ün denetimi yayında olan bitenle sınırlı. 

Kamera arkasındaki hukuksuzlukları ortaya çıkaracak Cumhuriyet savcıları kendiliğinden harekete geçmiyorsa, devletin başka birimleri var o işi yapacak. 

Bu programların ekran arkasında yaşananları araştırıp, varsa işlenen suçları ortaya çıkarmak, suçluları adalete teslim etmek çok mu zor?  Koskoca Türkiye, 4 izdivaç programını hizaya getiremiyorsa yazık bu ülkeye!  

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERtv yazarları