UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BENGÜ'NÜN 'YARALI' ŞARKISINI ALİŞAN KENDİ YORUMUYLA SESLENDİRECEK!..

BENGÜ'NÜN 'YARALI' ŞARKISINI ALİŞAN KENDİ YORUMUYLA SESLENDİRECEK!..

BENGÜ'NÜN 'YARALI' ŞARKISINI ALİŞAN KENDİ YORUMUYLA SESLENDİRECEK!..

Bengü, Radyo Müzik stüdyolarında Refik Sarıöz’ün konuğu oldu. 

“Fanusta yaşamayı seviyorum”

“Benim yapım biraz kapalı. Ben müzik yapıyorum, müziğin mutfağından bu işi öğrenek geldim. Çok iyi bir aileden çıktım, ilk albümü Doğulu prodüksiyon yaptı. İyi bir müzisyen olduğumu düşünüyorum. Bunun dışındaki tarafımı, özelimi çok paylaşmayı sevmiyorum. Tabiki insanlar beni çok samimi buluyorlar. Şarkılarım zaten dinleyicilere çok güzel şeyler ifade ediyor. Onun dışındaki tarafın bana kalmasını tercih ediyorum, onlar da saygı duyuyorlar ama hiçbir zaman sevenleriyle arasına duvar örmüş bir kadın olarak da algılanmadığımı biliyorum. Aksine çok samimi bulunuyorum ama fanusta yaşamayı da seviyorum.”

 “Yarışmada benim doğal halimi gördüler”

“Mustafa Ceceli ile geçtiğimiz yaz bir yarışmadaydık ama juri değil takım kaptanıydık. Juri gibi görünüyorduk. Çok eğlenceliydi. Türkiye’de ilk defa yapılmış bir formattı. Mustafa benim canım, biz çok eski dostuz. Piyasada sırtımı yasladığım dostlarımın başında gelir. Teklif ilk geldiğinde düşündüm ama sonra iyiki böyle bir şey yapmışız dedik. Normalde gösteremediğimiz şeyleri gösterdik. Mesela insanlar benim doğal halimi bilmiyorlardı. Genelde kliplerde görüyorlardı. Orada benim doğal halimi görmüş oldular. Hem iyi müzik yaptık onun dışında güzel bir ekiple iyi işler çıkarttık. Televizyonu çok seviyorum, yine bu tarz bir yarışma olsa, iyi bir proje olsa teklifleri kabul ederim. Kapışma’dan çıkan arkadaşları ekibime almayı başaramadım, bir türlü bir araya gelemedik. Mustafa başardı ama bir arkadaşımız ona vokal yapmaya başladı.”

"Eleştirinin her zaman arkasındayım”

“Ben eleştirinin her zaman arkasındayım. Eleştirinin boyutu önemli küfür olmamalı tabi. Twitter’da görüyorum küfür yazanlar 10 yaşında, 5 yaşında. Uğraşabildiğim kadar profillerine gidip çocuklar yapmayın böyle diyorum, minik uyarılarda bulunuyorum. Müziğim ile ilgili istediğiniz şeyleri söyleyebilirsiniz. Onun dışında, dış görünüşümüzle ilgili yorumlar komik çünkü güzellik yarışmasında değiliz.”

 “Yaralı şarkımı Alişan söyleyecek”

“Sahici şarkım 5 ay bir numarada kaldı. Alt yapı olarak hem efkarlı, hem oynak bir şarkı. Arabeske yönelik bir tavrı var. O yüzden çok alkışlanan bir şarkı oldu. Yaralı’yı çıkartırken çevremde güvendiğim insanlar bile;  çok arabesk değil mi, emin misin dediler. Evet dedim inanıyorum ve bu riski alabilirim. İki şarkıda da bunu başardığımızı düşünüyorum. Çok yakında Yaralı şarkımı Alişan söyleyecek. 1 ay önce Alişan beni aradı, Yaralı’yı okumak istiyorum dedi. Ben de gurur duyarım dedim. Alişan çok iyi yorumcudur. Gerçekten Yaralı’yı çok güzel yorumlamış sanki ben hiç söylememişim de hep o söylemiş gibi geldi.”

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERalişan  bengü  radyo müzik