UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

TÜRKİYE’NİN VE AVRUPA’NIN EN BÜYÜK GENÇLİK HAREKETİ, YILIN EN İYİLERİNİ SEÇTİ!..

TÜRKİYE’NİN VE AVRUPA’NIN EN BÜYÜK GENÇLİK HAREKETİ, YILIN EN İYİLERİNİ SEÇTİ!..

TÜRKİYE’NİN VE AVRUPA’NIN EN BÜYÜK GENÇLİK HAREKETİ, YILIN EN İYİLERİNİ SEÇTİ!..

Müzikten, sinemaya, iş dünyasından, spora kadar birçok dalda YILIN EN İYİLERİ ‘nin gençler tarafından seçildiği, uluslararası arenada gerçekleşen en geniş katılımlı organizasyon olan Türkiye Gençlik Ödülleri, 22 ülkeden gencin 15 milyona yakın oy kullanması ile sonuçlandı.

MCD Gençlik Kulübü ve Dünya Gençlik Politikaları Derneği tarafından düzenlenen, Türkiye’nin önde gelen kuruluşlarının desteği ve sponsorluğunda yapılacak olan Türkiye Gençlik Ödülleri töreni, 4 Mayıs 2016 Çarşamba günü, Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda sanat, müzik, siyaset ve iş dünyasından konukların katılımı ile gerçekleşecek.

Gençler ‘Kiralık Aşk’ Dedi

Geçtiğimiz yaz sezonu yayın hayatına başlayan ve reytinglerde en üst sıralarda yer alan Kiralık Aşk dizisi gençlerin oylarının %52 ‘sini alarak, En İyi Dizi Film seçildi. Oylama sonucuna göre; Kiralık Aşk dizindeki performansı ile göz dolduran Barış Arduç; En İyi Erkek Dizi Oyuncusu, aynı dizi de yer alan Sinem Öztürk; En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu ve Salih Bademci’de En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu seçildi.

Katılanlar 2. Kez Oy Kullanamadı

ABD’den Çin’e, Brezilya’dan Mısır’a, Rusya’dan Almanya’ya, Fransa’dan Suudi Arabistan’a kadar dünyanın dört bir yanından toplam 22 ülkeden gencin oyları ile yılın en iyilerinin belirlendiği oylamadaki hilelere karşı yüksek önlem alındığını belirten Türkiye Gençlik Ödülleri’nin Genel Koordinatörü Maksut Coşkun Dokunulmaz; ‘’Güvenliği 24 saat sistem üzerinden takip eden bir ekip kurduk. Tespit edilen hileli oylar silindi ve hile yapmaya devam eden adaylar diskalifiye edildi’’ açıklamasında bulundu.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13