UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

REAL MADRID MAÇINDA 3 SANİYE EKRANDA GÖRÜNDÜ HEM FENOMEN HEM FENERLİLER'İN SEVGİLİSİ OLDU!..

REAL MADRID MAÇINDA 3 SANİYE EKRANDA GÖRÜNDÜ HEM FENOMEN HEM FENERLİLER'İN SEVGİLİSİ OLDU!..

REAL MADRID MAÇINDA 3 SANİYE EKRANDA GÖRÜNDÜ HEM FENOMEN HEM FENERLİLER'İN SEVGİLİSİ OLDU!..

Real Madrid - Fenerbahçe maçında tribünde yer alan Aly Rae Eckmann, "Artık ben de Fenerbahçeliyim. 1-2 gün içinde taraftarlar için çok özel sürprizim olacak." dedi.

Real Madrid-Fenerbahçe maçında ekrandaki 3 saniyelik görüntüsüyle fenomen olan Real Madrid taraftarı genç kadına Fenerbahçelilerin ilgisi büyük oldu. Sosyal medyada takipçi sayısı ikiye katlandı.

Fenerbahçe Basketbol Takımı'nın deplasmanda Real Madrid'i 75-63 yenerek THY Avrupa Ligi Dörtlü Finali'ne yükseldiği tarihi maçta en çok konuşulan isim, Real Madrid tribününde oturan kadın taraftar oldu. Ekranda yalnıza 3 saniye görünen genç kadın, Fenerbahçeliler başta olmak üzere sosyal medyada büyük ilgi gördü.

ASIL İŞİ ŞARKICILIK VE SÖZ YAZARLIĞI

Ekrandaki güzelin Madrid'de yaşayan 26 yaşındaki Amerikalı fotomodel Aly Rae Eckmann olduğu ortaya çıktı. Eckmann, asıl işinin şarkıcılık ve söz yazarlığı olduğunu söyledi.

Gördüğü ilgiden hayli memnun olan Eckmann, "Yorumları anlayamasam da Fenerbahçe taraftarının bana olan sevgisini hissedebiliyorum ve çok mutluyum. Türk taraftarlar da İspanyollar gibi sıcak kanlı ve ateşli. Geçen sene Madrid'deki yarı finalde tanıştığım Türk arkadaşım 'Bir gün herkes Fenerbahçeli olacak' demişti. Şimdi bu sözün anlamını daha iyi anlıyorum. Artık Fenerbahçeliyim. Bir-iki gün içinde Fenerbahçe taraftarı için çok özel bir sürprizim olacak" dedi.

AZİZ YILDIRIM'LA TANIŞMAK İSTİYOR

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'la tanışmak istediğini söyleyen Eckmanni "Berlin'deki Final Four organizasyonunda bir Fenerbahçe taraftarı olarak yer almak istiyorum" diye konuştu.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13