UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SPOR TOTO SÜPER LİG’DE SON 4 HAFTADA GALİBİYET ALAMAYAN TRABZONSPOR, BU GİDİŞATA ARTIK ’DUR’ DEMEK İSTİYOR!..

SPOR TOTO SÜPER LİG’DE SON 4 HAFTADA GALİBİYET ALAMAYAN TRABZONSPOR, BU GİDİŞATA ARTIK ’DUR’ DEMEK İSTİYOR!..

SPOR TOTO SÜPER LİG’DE SON 4 HAFTADA GALİBİYET ALAMAYAN TRABZONSPOR, BU GİDİŞATA ARTIK ’DUR’ DEMEK İSTİYOR!..

Spor Toto Süper Lig’de son 4 haftada galibiyet çıkaramayarak tarihi yenilgi rekoruna doğru koşan Trabzonspor, Çaykur Rizespor ile sahasında oynayacağı maçı kazanarak kötü gidişe ’dur’ demek istiyor.

Spor Toto Süper Lig’in 32. haftasında sahasında Çaykur Rizespor’u konuk edecek olan Trabzonspor, tarihinin en sıkıntılı günlerini yaşıyor. Bir taraftan ekonomik ve mali tablolarla boğuşan Karadeniz ekibi, sportif açıdan da dip yaptı. Şampiyonluk parolasıyla başladığı sezonda ligin alt sıralarına gerileyen bordo-mavili takım, 49 yıllık tarihinin ise en kara sezonuyla karşı karşıya kalmış durumda.

Geçtiğimiz hafta Eskişehirspor’a 1-0 yenilerek 16. mağlubiyetini alan bordo-mavililer, ligin bitimine 3 hafta kala, 49 yıllık tarihinde en fazla maç kaybettiği 2001-2002 sezonu sonundaki sayıya ulaştı. Kuruluşunun ardından 1967-1968 sezonunda 2. Lig’de mücadele etmeye başlayan ve 1974-1975 sezonundan itibaren en üst seviye ligde mücadele eden ve sayısın başarılarla anılan Karadeniz temsilcisi, bitime 3 hafta kala, en fazla maç kaybettiği 2001-2002 sezonu sonundaki sayıya ulaştı. Bordo-mavililer, 16 yenilgi aldığı 2001-2002 sezonunda 31. hafta sonunda 14 mağlubiyet yaşamıştı.

BİR YENİLGİ ALIRSA TARİHİ REKORA İMZA ATACAK

Trabzonspor, bir mağlubiyet daha alması halinde, lig tarihindeki 17. yenilgisini yaşayarak, bu alanda kötü bir rekor kıracak. Bordo-mavililer, kalan 3 haftada sahasında Çaykur Rizespor, deplasmanda Antalyaspor, son haftada Hüseyin Avni Aker Stadı’nda Kasımpaşa ile karşılaşacak.

EN KÖTÜ İÇ SAHA PERFORMANSI

Spor Toto Süper Lig’de tarihinin en zor günlerini geçiren Trabzonspor, iç sahada en az maç kazandığı dönemi yaşıyor. Bu sezon evinde oynadığı 15 maçta sadece 7 kaç kazanan Trabzonspor, 3 beraberlik ve 5 mağlubiyet aldı. Diğer sezonların söz konusu haftalarında ise Karadeniz ekibi en kötü geçirdiği sezonlarda bile 8 galibiyetten aşağıya düşmediği görülüyor. Bordo-mavililer Çaykur Rizespor karşısında evinde oynayacağı zorlu müsabakayı kazanarak bu yöndeki kötü istatistiğini düzeltmeyi hedefleyecek.

TEKNİK HEYET VE FUTBOLCULAR KÖTÜ REKORA İMZA ATMAK İSTEMİYOR

Bu sezon her alanda sıkıntı yaşayan Trabzonspor, elinde kaliteli oyuncular bulunmasına rağmen, ligde ise istediği sonuçları bir türlü elde edemedi. İki yönetim ve üç teknik adamla çalışmak durumunda kalan bordo-mavililerde Teknik Direktör Hami Mandıralı ve futbolcular Trabzonspor’un, en kötü saha sonuçları alan takımı olarak tarihe geçmemek için kenetlendi. Ligde son oynadığı 4 maçı da kazanamayan Trabzonspor, ligin bitimine 3. hafta kala tarihin en kötü sezonu galibiyetlerle kapatarak sezonu tamamlamayı hedefliyor.

İHA

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERTRABZONSPOR  PERFORMANS  YENİLGİ