UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ ŞARKICI ATİYE "BAHAR ŞENLİKLERİ" KAPSAMINDA ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNİ COŞTURDU!..

ÜNLÜ ŞARKICI ATİYE "BAHAR ŞENLİKLERİ" KAPSAMINDA ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNİ COŞTURDU!..

ÜNLÜ ŞARKICI ATİYE "BAHAR ŞENLİKLERİ" KAPSAMINDA ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNİ COŞTURDU!..

Ülkemiz genelinde "Üniversite Şenlikleri" tek tek iptal edilirken, Karabük'teki Altın Kalem Öğrenci Yurdu, öğrencilerine verdiği sözü tutarak "Bahar Şenlikleri" organizasyonunu gerçekleştirdi. Karabük Altın Kalem Öğrenci Yurdu'nun Bahar Şenlikleri kapsamında şarkıcı Atiye sahne aldı.

Genellikle üniversitelerin öğrencileri için şenlikler düzenlediği ülkemizde ilk kez özel bir öğrenci yurdu, öğrencileri için "Bahar Şenlikleri" organize etti. Altın Kalem Öğrenci Yurdu'nun kurucusu Adnan Kalem ve kızı Ceyda Kalem 2000 öğrenci kapasiteli yurtlarında hizmet verirken öğrencileri için eğlence organize etmek amacıyla geleneksel olarak düzenlenmesi planlanan Bahar Şenlikleri'ni başlattı.

Yaklaşık 40.000 üniversite öğrencisinin bulunduğu Karabük için, Atiye’li, danslı, şovlu, sunuculu konser etkinliği Karabük genelinde çok ses getirdi. Binlerce kişi Atiye'yi izlemek için konser alanına koştu.Konserine ve kendisine gösterilen yoğun ilgiden memnun olan Atiye,sosyal medya hesaplarından sıkça geceden görüntüleri paylaştı.

Altın Kalem Öğrenci Yurdu'nun organize ettiği konseri ücretsiz olarak izlemeye gelen öğrenciler Atiye'nin şarkıları ve dans şovlarıyla eğlendi.Gençler ayrıca Karabük'te pek de görmeye alışkın olmadıkları "Açıkhava Konseri" atmosferinde hayranı oldukları şarkıcı ile aynı karede özçekim yapmak için birbirleriyle yarıştı.Gecenin sunuculuğunu Ece Pirim yaptı. 

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!..

 

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERatiye  karabük  konser