UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ İSİMLERİN ANNELERİNİ İLK KEZ GÖRECEKSİNİZ!..

ÜNLÜ İSİMLERİN ANNELERİNİ İLK KEZ GÖRECEKSİNİZ!..

ÜNLÜ İSİMLERİN ANNELERİNİ İLK KEZ GÖRECEKSİNİZ!..

Özge Ulusoy bu fotoğrafı, "Herkese günaydın. Anne kız seyahatten dönüş başladı...Herkese sevdikleriyle kahkaha ve neşe dolu pazarlar diliyoruz." notuyla paylaştı.Takipçileri güzel mankenin fotoğraflarına "Anneden geliyormuş güzellik" yorumlarını yaptı.

 

Ünlü oyuncu Elçin Sangu annesinin fotoğrafını paylaştı.Sangu'nun "Anne anne anneciğim" notuyla yayınladığı fotoğrafa takipçileri, "O nasıl anne", "Abla kardeş gibisiniz" gibi yorumlarda bulundu.

Oyuncu Büşra Pekin geçtiğimiz günlerde annesi Emine Pekin’le birlikte alışverişteydi.Bir AVM'deki mağazaları gezen Pekin, kendisini görüntüleyen gazetecilerin objektiflerine gülümseyip “Hayatımdaki her şey çok güzel gidiyor” demişti.

Ünlü şarkıcı Mustafa Ceceli annesi Ayşe Ceceli ile fotoğrafını Instagram hesabından paylaştı.Ünlü şarkıcının fotoğrafı takipçileri tarafından beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

Beşiktaşlı Tosic'in eşi Jelena Karleusa sosyal medya paylaşımlarıyla sıkça gündeme geliyor.Ünlü şarkıcı bu kez annesiyle fotoğrafını paylaştı.Karleusa, annesi Divna ile bu kareyi sosyal medyada yayınladı.

Cemiyet hayatının önde gelen isimlerinden Ceylan Çapa annesiyle fotoğrafını Instagram hesabından paylaştı.Çapa'nın fotoğrafı, takipçileri tarafından çok sayıda beğeni ve yorum aldı.Sosyetik güzel bu fotoğrafın altına "Canım annem" notunu düşerken, takipçileri de anne Çapa'ya iltifatlar yağdırdı.

Ünlü sanatçı Yeliz Yeşilmen annesinin fotoğrafını Instagram hesabından paylaştı.Yeşilmen'in "Evde annemden kısır partisi" notuyla paylaştığı fotoğraf çok sayıda beğeni ve yorum aldı.

 

Hadise, annesinin yeni yaşını duygusal bir mesajla kutladı.Ünlü şarkıcı, birlikte yer aldıkları fotoğrafı Instagram sayfasında paylaştı ve altına da şu notu düştü:"ANNEM... Her sahne öncesi mesaj attığım, beni dualarıyla güçlendiren ve koruyan, 'anne ben bunu başaramayacağım' dediğimde 'sen istediğin herşeyi başarırsın' diyen, mutlu ve mutsuz anımda beni koşulsuz seven tek KADIN! Sen benim STARIMSIN... Senin için yapmayacağım birşey yoktur bu dünyada... İyi ki doğdun annem... Melek annem..."

Serenay Sarıkaya annesinin resmini ınstagram hesabından paylaşarak altına şu notu düştü:“Yıllar önce imkânsız gibi görünen bir başka hayalin gerçekleştiğinin belgesi olsun diye bunu buraya koyuyorum.”

Ünlü model Adriana Lima annesiyle fotoğrafını Instagram hesabından paylaştı.Lima'nın bu karesi kısa sürede birçok yorum ve beğeni aldı.

 

Candice Swanepeol son dönemin en gözde mankenlerinden.Ünlü model sık sık annesiyle görüntüleniyor.İşte Candice'in annesi Eileen Swanepeol...

Ünlü şarkıcı Sinan Akçıl, Instagram hesabından annesiyle çekilmiş olduğu bir fotoğrafı paylaştı.Akçıl fotoğrafın altına, "Uzaklarda pazar koşusu, Aşk Köprüsü'nde annemle bir poz"  yazdı. Fotoğraf kısa sürede beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

Aşk Sana Benzer filmi ile gişede hatrı sayılır bir başarı yakalayan Burak Özçivit, annesiyle çekilen fotoğrafını Instagram'da yayınlamıştı. Fotoğrafın altına 'Annemin kalbi' notunu düşen Burak Özçivit'in annesine benzerliği dikkat çekti.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13