UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

DÜNYANIN GELMİŞ GEÇMİŞ EN İYİ BASKETBOLCUSU MICHEAL JORDAN’DAN FENERBAHÇE – CSKA MAÇI ÖNCESİ MESAJ GELDİ!..

DÜNYANIN GELMİŞ GEÇMİŞ EN İYİ BASKETBOLCUSU MICHEAL JORDAN’DAN FENERBAHÇE – CSKA MAÇI ÖNCESİ MESAJ GELDİ!..

DÜNYANIN GELMİŞ GEÇMİŞ EN İYİ BASKETBOLCUSU MICHEAL JORDAN’DAN FENERBAHÇE – CSKA MAÇI ÖNCESİ MESAJ GELDİ!..

Fenerbahçe'nin Laboral Kutxa'yı eleyerek THY Euroleague'de finale yükselmesi geniş yankı uyandırdı. Berlin'deki kupa mücadelesinde bugün CSKA Moskova ile karşı karşıya gelecek olan sarı-lacivertlilerin yarı finaldeki başarısı ve final öncesi durumuna Rus basını büyük ilgi gösterdi. Öte yandan maçla ilgili NBA efsanesi Micheal Jordan'dan da bir mesaj geldi.

SPORT: TÜRKLER ÇILGIN GİBİYDİ

Sport internet sitesi, Rus temsilcisi CSKA'nın İsrail'de bu sezon rakip taraftarların yarattığı atmosfere vurgu yaptı. Haberde şu ifadelere yer verildi: "Türk taraftarlar tam anlamıyla çılgın gibiydi. Gırtlaklarını yırtarcasına bağırdılar. İsrail'deki cehennem ortamını bu kez Mercedes Benz Arena'da yarattılar. Daha yarı finalin ilk maçında Kuban-CSKA maçında bile onların sesi çıkıyordu."

'TEODOSIC EN BÜYÜK DÜŞMANIM'

Fenerbahçeli Bogdan Bogdanovic, zorlu final öncesinde Sırbistan Milli Takımı'ndan takım arkadaşı Milos Teodosic'e sert mesajlar gönderdi. Sırp basınına konuşan yıldız basketbolcu, "Bundan aylar öncesinde kendisiyle bir sohbetimizde, Fenerbahçe ile CSKA'nın finalde eşleşmesinin ve birbirimizle karşılaşmanın çok güzel olacağını söylemiştik. Bence iki takım da finale çıkmayı hak etti. Ancak tek hedefim kupa ve Teodosic şimdi benim en büyük düşmanım" dedi.

HIGGINS'İN MANEVİ BABASI JORDAN

CSKA Moskova'nın ABD'li guardı Cory Higgins, Lokomotiv Kuban'ı eledikleri karşılaşmanın ardından, Michael Jordan ile konuştuğunu söyledi. 26 yaşındaki basketbolcunun manevi babası olan ve dünyanın gelmiş geçmiş en iyi basketçisi olarak kabul edilen Jordan için Higgins şunları söyledi: "Maçtan sonra kendisiyle konuştum. Beni tebrik etti ve gurur duyduğunu söyledi. Fenerbahçe karşılaşması öncesinde iyi şanslar diledi." Babası Rod Higgins eski bir basketbolcu ve Jordan'ın arkadaşı olan Cory'nin, yıldız basketbolcunun manevi oğlu olma serüveni bu tanışıklığa dayanıyor.

'MAESTRO OBRADOVIC'

İspanyol basınında yer alan haberlerde de CSKA Moskova'nın koçu Dimitris Itoudis'in, Fenerbahçe antrenörü Zeljko Obradovic'in eski yardımcısı olmasına dikkat çekildi. La Region, 'Maestro Obradovic, öğrencisi Itoudis ile buluşuyor' ifadesini kullandı. Bazı İspanyol siteleri ise hakem yönetimini eleştirdi. Encestando, "Fenerbahçe, tartışmalı yönetim ve uzatma sonrasında finale uzandı" ifadesini başlığa çıktı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERFenerbahçe  CSKA  JORDAN