UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SOSYETİK İŞ ADAMI CENGİZ ÇOLAK'TAN HASTANEYE TEDAVİ KURŞUNLARI!..

SOSYETİK İŞ ADAMI CENGİZ ÇOLAK'TAN HASTANEYE TEDAVİ KURŞUNLARI!..

SOSYETİK  İŞ ADAMI CENGİZ ÇOLAK'TAN HASTANEYE TEDAVİ KURŞUNLARI!..

Oyuncu eşi Pelin Sönmez'den şubat ayında ayrılan iş adamı Cengiz Çolak'ın anlaştığı 2 kişi, Çolak'ın tedavi gördüğü hastaneye kurşun yağdırdı.

İstanbul  Kadıköy'de özel bir hastaneye silahlı saldırıda bulundukları ve hastane sahibini tehdit ettikleri öne sürülen 2 kişi tutuklandı.

 PSİKOLOJİK TEDAVİ GÖRDÜ

 Sabah Gazetesi'nden Ferit Zengin ve Zafer Halatçı'nın haberine göre, oyuncu eşi  Pelin Sönmez'den şubat ayında ayrılan iş adamı Cengiz Çolak, yaşadığı psikolojik sorunlar nedeniyle  Kadıköy'deki özel bir hastanede tedavi olmaya karar verdi.

 32 BİN LİRAYI GERİ İSTEYEREK, TEHDİT ETTİ

 Tedavi için 32 bin lira ödeyen Çolak, durumunun düzelmediğini belirterek hastanenin yönetim kurulu başkanı Prof.  Nevzat Tarhan'dan ödediği parayı geri istedi.

 Çolak, parayı ödemesinin mümkün olmadığını belirten Tarhan'ı tehdit etti. Sonuç alamayan Çolak, sabıkalı kardeşler Onur Süleyman K. ve Cüneyt K. ile anlaştı.

HASTANEYE YAYLIM ATEŞİ

 6 Nisan gecesi yaylım ateşine tutulan hastanede ölen ya da yaralanan olmadı. Başlatılan soruşturmada gözaltına alınan ve kendilerini Cengiz Çolak'ın azmettiğirdiğini iddia eden 2 zanlı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 Yurtdışına çıktığı belirlenen sosyetik işadamının yakalanması için çalışma başlatıldı.

 MURAT DALKILIÇ DÖVMESİ EVLİLİĞİ BİTİRDİ

 Pelin Sönmez, 2009 yılında popçu  Murat Dalkılıç ile aşk yaşamaya başlamış, ilişkileri bir dargın bir barışık 2012 yılına kadar sürmüştü.  Pelin Sönmez'in evliliğini bitirmesine neden olan dövmede  Murat Dalkılıç'ın adının yazıldığı konuşuluyor.

SABAH

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERoyuncu  pelin sönmez  cengiz çolak  tedavi  kurşun