UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

TV YAZARLARINDAN SEÇMELER! SİNA KOLOĞLU, YÜKSEL AYTUĞ, MEVLÜT TEZEL, RAHŞAN GÜLŞAN VE MESUT YAR BUGÜN HANGİ KONULARI YORUMLADI?..

TV YAZARLARINDAN SEÇMELER! SİNA KOLOĞLU, YÜKSEL AYTUĞ, MEVLÜT TEZEL, RAHŞAN GÜLŞAN VE MESUT YAR BUGÜN HANGİ KONULARI YORUMLADI?..

TV YAZARLARINDAN SEÇMELER! SİNA KOLOĞLU, YÜKSEL AYTUĞ, MEVLÜT TEZEL, RAHŞAN GÜLŞAN VE MESUT YAR BUGÜN HANGİ KONULARI YORUMLADI?..

Sina Koloğlu-Milliyet Cadde

ATLETTİ KAÇ KERE KOŞTU?

‘Güneşi Beklerken’de Zeynep profesyonel atletti. Kaç defa koştu? Benim

bildiğim Hande Doğandemir (Zeynep) iki ay atletizm dersleri aldı. Entrikadan vakit kalmıyordu. Koştuğu sahnelerde, eh işte idare eder durumdaydı. Belirteyim oyuncudan çok, çekim zayıftı. ‘Acı aşk’da Sezgi Sena Akay’ı Çiçek Pasajı’nda keman çalarken görmüştük. Sadece eline kemanı aldı.

Kördüğüm’de, Feyza’nın eski eşi Enver Bey (Mehmet Aslantuğ) piyanonun başına geçti. Müzikle uyumlu el hareketlerini bile yapmak kolay mı?

Derler ya “Bir tane Hollywood filmi izlemediniz mi?” ‘Paramparça’da 67 bölüm bitti, Cansu ata binmeyi öğrendi mi? Birde Atlı spor Kulübü’nün has elemanı!

Karaktere renk katacak iddialı sporlar, enstrüman çalmak iyi fikir tabii ki. Ama işte uygulaması da öyle pek kolay olmuyor!

 

Yüksel Aytuğ-Sabah Günaydın

KEHRİBAR’DAN SOLİST ÇIKTI

atv'nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Kehribar'da rol alan Ayça Varlıer meğer şahane şarkı söylüyormuş.

Varlıer'in Elif adını verdiği albümü elime geçtiğinden beri adeta başka bir şey dinlemez oldum.

Bu aralar pek çok dizi oyuncusu, müzik albümleriyle de şanslarını deniyor.

İçlerinde albüm yapmayı hak edenler olduğu kadar, çabaları 'heves'ten ibaret kalacak olanlar da var. Ama Varlıer'in albümü gerçekten de keyif veriyor. Sesinde kuvvetli bir Sertab Erener çağrışımı var. Ama belli ki sesini ona benzetmek için çaba harcamıyor. Sadece doğal ses rengi ve söyleme tekniği Sertab'ı andırıyor, o kadar.

Varlıer'in albümündeki şarkıların büyük bir bölümünün bestesi de kendisine ait.

Lütfen cehaletimi mazur görsün; ben onu sadece oyuncu olarak tanımıştım. Meğer müzisyenliği, oyunculuğunun bile önünde koşuyormuş.

Yeni sezonda sahneleyecekleri müzikaller için hem iyi oyuncu, hem de iyi müzisyen özelliklerini tek bünyede barındıran kadın yıldız arayan prodüktörler, Varlıer'i listelerine mutlaka dahil etmeli.

 

Mevlüt Tezel-Sabah Günaydın

TERİM’İN TELEFONU FUTBOLU DEĞİŞTİRECEK

Fatih Terim, tam bir fenomen; yine maçın önüne geçecek bir hareket yaptı.

İngiltere'nin ofsayttan attığı golü görmesi için dördüncü hakeme telefonu uzatırken 'Dayınların numarayı çevir bakayım şuradan evladım' der gibi babacandı.

O anda maçı izleyen milyonlarca insanın hafızasına kazındı hakemin yaptığı hata.

Bazı anlar, fotoğraflar; tarihin akışını değiştirir. Terim'in dördüncü hakeme telefonu uzatmasının da 'Hakem hatalarının önüne geçmek için teknoloji futbolda kullanılmalı mı?' tartışmasına yön vereceğine inanıyorum. Bu anı gören birçok insan 'Bak adam anında golün ofsayt olduğunu gösterdi. Neden kritik pozisyonlarda TV görüntüleri kullanılmıyor?' diye düşünmüştür.

 

Rahşan Gülşan-Sözcü

NE ÇEKTİK ARKADAŞ ÖNCE İZLEYENLERDEN!

‘Game Of Thrones' çılgınlığına biraz geriden katıldım. Son üç haftada beş sezon birden izledim. Ne kadar emek verdiğimi düşünün. :)

Ama bu diziye yıllarımı vermediğim için bilgilerim çok taze. Özellikle ilk üç sezon müthişti. Saçma bir şekilde dizinin bazı yönleri ülkemizde yaşanan politik olayları andırıyor. Favori karakterim ise Tyrion Lannister. Peter Dinklage'ın canlandırdığı karakter dizinin en karizmatik, izlemesi en keyifli karakteri bence. Ama artık ben de bir ‘Game Of Thrones' hayranı olmam dolayısıyla koroya katılmış oldum. Ne korosu mu?

Tabii ki yeni bölümü önceden izleyip sırları sosyal medyada sağa sola serpiştirenlere saydıranlar korosu. Yapmayın arkadaş. Yazıktır günahtır… :)

 

Mesut Yar-Posta

DOĞRUYSA BU RİSKİ ALMALISIN!

Muhteşem Yüzyıl Kösem’de (Star TV) Beren Saat’in ‘itirazı’ gündeme oturdu. Kulislere göre Beren, eski rol arkadaşı Engin Akyürek’in 4. Murat rolünü

üstlenmesine itiraz etmiş… Neden olarak da Engin daha önce oynadıkları dizide karı-kocayı canlandırdıkları için şimdi ana-oğul rolüyle izleyiciyi inandıramayacaklarını göstermiş…

Benim bildiğim Beren oyunculukta sınırları zorlamayı seven bir isim . Bu bahsi geçen mevzuu da bir oyuncu için tam bir direnç testi. Eğer haber doğruysa fikrimizi şuraya koyalım… Sevgili Beren, oynamalısın. Hatta çok daha iyi oynamalısın. Biz geçmiş dizilerin hepsini unutmaya hazırız. Bu testi başarıyla geçip, yeteneği beş ile çarpmalısın. Net! 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERtv yazarları  yazar  köşe yazarı