UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

YEŞİLÇAM’IN USTA OYUNCUSU MÜJDE AR DÜNYANIN EN POPÜLER MİKROBLOG SİTESİ TWİTTER’I MAHKEMEYE VERİYOR!..

YEŞİLÇAM’IN USTA OYUNCUSU MÜJDE AR DÜNYANIN EN POPÜLER MİKROBLOG SİTESİ TWİTTER’I MAHKEMEYE VERİYOR!..

YEŞİLÇAM’IN USTA OYUNCUSU MÜJDE AR DÜNYANIN EN POPÜLER MİKROBLOG SİTESİ TWİTTER’I MAHKEMEYE VERİYOR!..

Twitter sahte hesaplarla mücadele eden Müjde Ar’ın reel hesabını askıya aldı. Olcay Ünal Sert'e konuşan Müjde Ar, 8 sahte hesap hakkında erişime engelleme kararı çıkarttığını belirterek, kendi reel hesabını askıya alan Twitter'ı mahkemeye vereceğini söyledi. Sosyal medyadan kendisine ve ölmüş annesine ağıza alınmayacak hakaretler edildiğini belirten sanatçı Cumhurbaşkanlığı Hukuk Bürosu'nu arayarak durumu bizzat bildirdiğini söyledi.

Türk Sineması’nın efsane oyuncularından Müjde Ar, sosyal medya da adına açılan sahte hesaplarla mücadelesini sürdürüyor. Daha önce İstanbul 7. Sulh Ceza Hakimliği’ne sahte hesapların kapatılması için başvuran sanatçı, 8 sahte hesap için kapatma kararı çıkarttı. Müjde Ar’ın kişilik haklarının ihlal edildiğine karar veren mahkeme sahte hesaplara tümden erişimin engellenmesine karar verdi. Müjde Ar sahte hesap kullanıcılarının hesapların sahiplerine ceza davası açtı.

TWİTTER’I MAHKEMEYE VERECEK

Sahte hesaplarla mücadele etmek için twitter’a üye olan Müjde Ar, Twitter’ın reel hesabını  (MujdeArKarakas)  askıya aldığını söyledi.  

Magazinsortie.com Yayın Yönetmeni Olcay Ünal Sert’e konuşan Müjde Ar, Twitter, Instagram ve Facebook’ta adına açılan sahte sayfaları birer birer kapattıracağını belirterek,  Twitter’ın kendi hesabını askıya alması ile ilgi olarak, “Tirajikomik bir durum. Twitter’ı da mahkemeye vereceğim” dedi.

Müjde Ar mahkeme kararı olmasına rağmen bazı hesapların halen erişime kapanmadığını, kendi reel hesabının askıya alındığını söyledi.  

Cumhurbaşkanlığı Hukuk Bürosu’nu aradı…

Müje Ar “Öyle bir rezalet ki, adamın biri twitter’da bir sayfa açıyor, oraya kendi fotoğrafı yerine Sayın Cumhurbaşkanımızın fotoğrafını koyuyor ve oradan bana, mezarda ki anneme ağza alınmayacak hakaretler ediyor. Türkiye Cumhuriyeti bir hukuk devleti ise yaptığı yanına kâr kalmamalı.” dedi.

Bizzat Cumhurbaşkanlığı Hukuk Bürosu’nu arayıp durumu bildirdiğini söyleyen Müjde Ar “O zamandan beri her hangi bir cevap alamadım, sanırım takip ediyorlardır” dedi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERmüjde ar  twitter