UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BURAK YILMAZ GOLLE DÖNDÜ!.. TÜRKİYE, SLOVENYA’YI TEK GOLLE GEÇTİ!..

BURAK YILMAZ GOLLE DÖNDÜ!.. TÜRKİYE, SLOVENYA’YI TEK GOLLE GEÇTİ!..

BURAK YILMAZ GOLLE DÖNDÜ!.. TÜRKİYE, SLOVENYA’YI TEK GOLLE GEÇTİ!..

Türkiye, Euro 2016 öncesindeki son hazırlık maçında Slovenya'yı deplasmanda Burak Yılmaz'ın golü ile 1-0 yendi.

Türkiye A Milli Futbol Takımı, 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası finalleri öncesi son hazırlık maçını Slovenya ile karşı karşıya geldi. Sert geçen mücadeleyi millilerimiz Burak Yılmaz’ın 5. dakikadaki golü ile 1-0 kazandı.

Sert geçen maç ara ara gerginlikler göze çarptı. Hakan Çalhanoğlu’nun güzel ortasına yükselen Burak Yılmaz kendisinin ve takımının tek golünü kaydetti.

Türkiye Euro 2016’daki ilk maçını 12 Haziran Pazar günü saat 16:00’da Hırvatistan ile yapacak.

BURAK YILMAZ GOLLE DÖNDÜ

A Milli Takım’da en son 6 Eylül 2015’te oynanan Avrupa Şampiyonası Grup Eleme maçı olan Hollanda karşılaşmasında ilk 11’de forma giyen Burak Yılmaz o maçta Türkiye’nin attığı 3’üncü golün sahibiydi. Aradan geçen 9 aylık ve 8 maçlık bir süre sonra bugün tekrar milli takım forması ile Slovenya hazırlık maçında sahaya ilk 11’de çıkan Burak Yılmaz yine golünü attı.

Karşılaşmanın 5’inci dakikasında Hakan Çalhanoğlu’nun kullandığı serbest vuruşta güzel bir kafa vuruşu ile golünü atan Burak Yılmaz, Türk Milli Takımı ile 44’üncü maçında 20’inci golünü attı.

KADROLAR

SLOVENYA: Vid Belec, Josip Ilicic, Jasmin Kurtic,Roman Bezjak, Kevin Kampl, Bojan Jokic,  Andraz Struna, Miha Mevlja, Blaz Vrhovec, Aljaz Struna, Robert Beric

TEKNİK DİREKTÖR: Sreko Katanec

TÜRKİYE: Volkan Babacan, Gökhan Gönül, Mehmet Topal, Hakan Balta, Caner, Selçuk, Ozan, Arda, Oğuzhan, Hakan Çalhanoğlu, Cenk

TEKNİK DİREKTÖR: Fatih Terim

 

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERtürkiye  slovenya  burak yılmaz