UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

TV YAZARLARINDAN SEÇMELER! YÜKSEL AYTUĞ, OYA DOĞAN, ONUR BAŞTÜRK VE MESUT YAR BUGÜN HANGİ KONULARI YORUMLADI?

TV YAZARLARINDAN SEÇMELER! YÜKSEL AYTUĞ, OYA DOĞAN, ONUR BAŞTÜRK VE MESUT YAR BUGÜN HANGİ KONULARI YORUMLADI?

TV YAZARLARINDAN SEÇMELER! YÜKSEL AYTUĞ, OYA DOĞAN, ONUR BAŞTÜRK VE MESUT YAR BUGÜN HANGİ KONULARI YORUMLADI?

Yüksel Aytuğ-Sabah

REKLAMDAKİ TEHLİKELİ MESAJ

Köşemizin gediklilerinden Şerife Nalan Yılmaz da bir otomobil reklamına dikkat çekiyor:

"Yüksel Bey merhabalar, son günlerde ekranda sıkça dönen bir reklam filmi var. Usta oyuncu Erdal Beşikçioğlu'nun rol aldığı reklam filmi. Reklama konu olan otomobilin özellikleri anlatılıyor. Tamam, reklamdır, tanıtılan üründe abartı yapılır ama benim dikkatimi çeken, reklamda arabanın ani fren sistemi olduğu ve acil durumda hemen bu sistemin devreye girdiğinin anlatılması için izlenen yol. Araba hızlıca geliyor ve önünde hareketsiz duran Erdal Beşikçioğlu'na çarpmadan hemen duruyor ama bu sırada alt yazıda 'Bu fren sisteminin sadece motorlu taşıtlara karşı etkili olduğu' yazıyor. Yani benim anladığım, araç hareket halindeyken karşısına çıkan motorlu bir araca karşı acil fren sisteminin devreye girdiği... Korkum ise bu arabayı alan kişilerin yanılması. Nasıl olsa araç hareket halindeyken aniden önüne bir insan bile çıksa hemen duruyor düşüncesiyle önlerine çıkan bir engelde durmayı düşünmeyip hızlarını azaltmadan yola devam edebilecekleri... Bu arabaların satış ofislerinde yeterli bilgi veriliyordur mutlaka ama trafik kazalarına çok kayıplar verdiğimiz ülkemizde bu tarz yanıltıcı reklamlar yayınlanmasa olmaz mı? İyi çalışmalar..."

 

Oya Doğan-Vatan

4. MURAT BAŞLAYACAK

Muhteşem Yüzyıl-Kösem 30’uncu bölümünde Genç Osman’ın ölüme giden yolculuğu geleceğe çok şey anlatıyordu. Dizinin finalinde Kösem, Murat’ı meşhur balkona çıkardı. “Şehzade Murat çok yaşa” sloganlarıyla dizi sezon finalini yaptı. Gelecek sezon dizinin adı yüksek ihtimalle Muhteşem Yüzyıl-4.Murat olarak değişecek ve biz Murat dönemini izleyeceğiz. Oyuncu arayışı devam ediyor. Bence 4. Murat, Kösem dizisinden daha çok izlenecektir ama bakalım 4. Murat izleyici de Muhteşem Yüzyıl etkisi yaratabilecek mi?

 

Onur Baştürk-Hürriyet

YENİ SERTAB

Ya da eskisine göre ’rahatlamış’ bir Sertab mı demeli? Sertab Erener yeni albümünü çıkarır çıkarmaz son yıllarda yapmadığı bir şeyi yaptı. Radyo programına katıldı, orada yeni işini ve kendini anlattı. Hatta röportaj vermeme durumunu ti’ye bile aldı. Eşi Emre Kula’yla yaptığı tatilde ise gizlenip saklanmadı, denizdeyken öpüştü. Yani en doğal olanı, içinden ne geliyorsa onu yansıttı.

Kısacası yeni Sertab, yıllar önce şarkısında söylediği gibi ’kendine yeni bir ben’ giydirmiş görünüyor. Peki Kırık Kalpler albümü nasıl? O da yarına, pazar kafasına kalsın...

 

Mesut Yar-Posta

TOP YUVARLAKTIR AMA..

Sanırım başta diziler olmak üzere prime time diliminde yayınlanan programlara ve hata kimi sabit izleyicili hafta içi gündüz kuşaklarına  kabus gibi çökecek bri döneme girdik… Euro 2016 futbol şampiyonası maçları başladı. Bundan sonra ciddi bir süre içimiz dışımız futbol olacak. Meşin (hâlâ meşin midir?) yuvarlakla yatıp, öyle de kalkacağız…

Şu bir gerçek ki ülkemizin sevilen sporlarından futbol, TV ekranında şık duruyor. Ya da biz öyle hissediyoruz. Buradan hareketle Ramazan ayının bereketini toplayacak olan kanal/kanalları da kestirmek zor değil… Her ne kadar top yuvarlaksa da reyting köşeli bir şey ve sonuç bellidir, bu turnuvayı TRT 1 alır!

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERtv yazarları  yazar  köşe yazarı