UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ESKİ GÖRÜNTÜSÜNÜN YERİNDE YELLER ESİYOR! BEYAZPERDENİN "ROMANTİK PRENSESİ" OLARAK ANILAN MEG RYAN'IN SON GÖRÜNTÜSÜ HAYRANLARINI ŞOK ETTİ!..

ESKİ GÖRÜNTÜSÜNÜN YERİNDE YELLER ESİYOR! BEYAZPERDENİN "ROMANTİK PRENSESİ" OLARAK ANILAN MEG RYAN'IN SON GÖRÜNTÜSÜ HAYRANLARINI ŞOK ETTİ!..

ESKİ GÖRÜNTÜSÜNÜN YERİNDE YELLER ESİYOR! BEYAZPERDENİN "ROMANTİK PRENSESİ" OLARAK ANILAN MEG RYAN'IN  SON GÖRÜNTÜSÜ HAYRANLARINI ŞOK ETTİ!..

Bir zamanlar beyazperdenin "romantik prensesi" olarak anılan Meg Ryan'ın eski görüntüsünün yerinde yeller esiyor.

54 yaşındaki Ryan, New York'ta düzenlenen Tony Ödülleri'ne katıldı. Törende sunuculuk yapan Meg Ryan'ın yüzünün yeni görüntüsü de herkesi şoke etti.

Sürekli olarak yaptırdığı botos ve dolgu gibi işlemler yüzünden bir dönem şaka konusu olan Ryan, bu kez yine bambaşka biri olarak sahnedeydi.

Bir süre önce artık botoks yaptırmayacağını kendini doğal yaşlanma sürecine teslim etmeye karar verdiğini söyleyen Ryan'ın sözünde durup durmadığı da tartışılmaya başlandı.

Bazı kişiler Meg Ryan'ın yeniden botoks yaptırmaya başladığını söylerken bazıları da artık bu uygulamadan vazgeçse de geçmişte yaptırdığı botoksun etkileriin hala ortadan kalkmadığını ileri sürdü.

Bir dönemin romantik prensesi Meg Ryan geçmişte böyle görünüyordu.

Bir dönem abartılı müdahaleler yüzünden yüzü bu hale geldi.

Ancak o da bir süre önce doğal yaşlanma sürecine teslim olmaya karar verdiğini söyledi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERMEG RYAN  ESTETİK  YÜZ