UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SAHNEYE Mİ ÇIKTILAR, SAHAYA MI? KUAFÖR VEYSEL’İN REKLAM SEVDASI, MİLLİ TAKIMI YIKTI! KARİKATÜRLERE KONU OLUP TÜM DÜNYAYA İŞTE BÖYLE REZİL OLDUK!..

SAHNEYE Mİ ÇIKTILAR, SAHAYA MI? KUAFÖR VEYSEL’İN REKLAM SEVDASI, MİLLİ TAKIMI YIKTI! KARİKATÜRLERE KONU OLUP TÜM DÜNYAYA İŞTE BÖYLE REZİL OLDUK!..

SAHNEYE Mİ ÇIKTILAR, SAHAYA MI? KUAFÖR VEYSEL’İN REKLAM SEVDASI, MİLLİ TAKIMI YIKTI! KARİKATÜRLERE KONU OLUP TÜM DÜNYAYA İŞTE BÖYLE REZİL OLDUK!..

İHLAS HABER AJANSI BU HABERİ TÜM MEDYAYA SERVİS ETTİ!..

EURO 2016'daki ilk maçımızda yediğimiz golle tepkilerin odağına oturan ve rakip topa vururken saçını düzelten Ozan Tufan'la ilgili ünlü karikatürist Omar Momani, karikatür çizerek dalga geçmişti. İHA (İhlas Haber Ajansı)’nın tüm basına servis ettiği haberde; karikatürde, Ozan Tufan'ın elindeki aynayla Luka Modric'i durdurmak istemesi dikkat çekti. Böylelikle tüm dünyaya rezil olduk maalesef!..




Biz ülke olarak Türk Milli Takımı’nın Euro 2016’da başarılı olması için dua ederken Berber Veysel Şenel’in bu durumu reklam malzemesi yapması ‘Bu kadarı da pes’ dedirtti! 



KUAFÖR VEYSEL BARİ MAÇ GÜNÜ REKLAM YAPMASIN!

Veysel Şenel bari maç günleri reklam yapmasın da bu durumdan faydalanmasın! Milli takım oyuncularının saçını sakalını kesip çektirdiği fotoğrafları sosyal medyada paylaşan Berber Veysel, futbolcuların da psikolojisini bozmuş durumda!

Adam teknik direktör olmuş, saçlarını kese kese ahkam kesiyor! 
Hem saç kesiyor, hem de ahkam! Hırvatistan maçının taktiğini de o vermiş olmasın?.. 

SAHNEYE Mİ ÇIKIYORLAR, SAHAYA MI?
Onlara bir artist muamalesi yapılınca futbolcular da maçta gol yerken saçlarını düzeltmeye, objektiflere iyi poz verme derdine düştü! Tabii bu da karikatüristlere malzeme oldu ve tüm dünyaya rezil olduk!



MAÇA BÖYLE Mİ HAZIRLANILIR?

Maça çıkarken futbolcular nasıl izin  verdi bu paylaşımların yapılmasına? Dünyanın en büyük organizasyonlarından birinde oynuyoruz ama sosyal medyada milli futbolcuların berberdeki pozları konuşuluyor!Rakip takım metrelerce uzaktan topa gelişine vuruyor, maça berber koltuğunda hazırlanan(!) futbolcumuz saçını tarıyor! 


Milli takım kampı adeta kuaföre dönmüş! Berber Veysel’in Instagram’daki paylaşımları da bunu gösteriyor! Maç günü sürekli berber fotoğrafları paylaşıldı! Bülent Ersoy bile sahne programlarına bu kadar hazırlanmıyor! Vallahi pes, bin kere pes…  Güleriz ağlanacak halimize… 

İşte Berber Veysel’den teknik yorum:

Berber Veysel'in Ozan'la yaptığı paylaşıma yazdığı not: “Güzel futboluyla gönüllere taht kuran Ozan Tufan’a karşı lütfen daha duyarlı olalım, elini saçına götürdü diye mağlubiyetimiz 1 kişiye yüklenemez, sonuç ne olursa olsun biz Milli Takıma her zaman destek olmalıyız, henüz hiçbir şey bitmiş değil...”

İşte Berber Veysel’in Ozan Tufan’la paylaştığı fotoğrafın altına yapılan yorumlar:


ARDA TURAN'I KUZENİ TRAŞ EDİYOR!..

FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYIN!..

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!..


Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERveysel şenel  kuaför  ozan tufan