UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

İNGİLİZ KRALİYET AİLESİ BİR İLK YAŞIYOR!.. PRENS WILLIAM EŞCİNSELLERİ SARAYA DAVET ETTİ!..

İNGİLİZ KRALİYET AİLESİ BİR İLK YAŞIYOR!.. PRENS WILLIAM EŞCİNSELLERİ SARAYA DAVET ETTİ!..

İNGİLİZ KRALİYET AİLESİ BİR İLK YAŞIYOR!.. PRENS WILLIAM EŞCİNSELLERİ SARAYA DAVET ETTİ!..

İngiliz kraliyet tahtının varislerinden biri olan Prens William herkesi şaşırtacak bir davranışta bulundu.

Cambridge Dükü olan Prens William Birleşik Krallık’ta yayımlanan eşcinsel içerikli bir derginin kapağına poz verdi. Genç prens aynı zamanda İngiliz kraliyet tahtının ikinci sıradaki varisi.

LGBT( Lezbiyen, gey, biseksüel ve transgender sözcüklerinin baş harflerinden oluşan bir kısaltma) içerikli bir dergi olan Attirude’un Temmuz ayı sayısının kapağına fotoğrafı basılan Prens William, dergiye verdiği röportajında cinsel tercihleri yüzünden toplum tarafından dışlanan ve rahatsız edilen kişileri destekler nitelikte açıklamalarda bulundu.

Prens William’ın üzerinde beyaz renkli ve yakası açık gömlekle çekilmiş bir fotoğrafının basıldığı derginin kapağında ise; "Tarih yazılıyor Prens William, Attitude ile buluşuyor başlığı kullanıldı.



Prensin derginin kapağında bulunması, cinsel tercihleri yüzünden tacizlere maruz kalan LGBT ( Lezbiyen, gey, biseksüel ve transgender) toplumunun bazı üyelerinin yaşadığı tecrübeleri ilk ağızdan dinlemek için resmi konutu Kensington Sarayı’na davet etmesinin hemen ardından geldi.

Prens verdiği röportajında; "Hiç kimse cinsel tercihleri farklı olduğu için ya da herhangi başka bir nedenden dolayı sataşmalara, zorbalıklara maruz kalan kişiler sessiz kalmasın. Gey, lezbiyen ve transseksüel bireylerin yüksek sesle konuşmaya, seslerini duyurmaya ihtiyaçları var. Karşılaştıkları bütün zorbalıklara rağmen ayakta durabilmeleri ve cesaretli olmaları gerekiyor. Sizler utanılacak bir şey yapmıyorsunuz ve böyle olduğunuz içinde utanmanıza gerek yok"dedi.

33 yaşındaki Prens William, eşcinsel içerikli yayım yapan bir derginin kapağına çıkan kraliyet üyesi olarak bir ilki gerçekleştirmiş oldu. Attitude dergisi Orlando saldırısından birkaç gün önce, 8 Haziran'da basıma girmişti ve o saldırıda 49 kişi hayatını kaybetmişti.

ABD'nin Florida eyaletine bağlı Orlando kentinde geçtiğimiz hafta sonu genellikle eşcinsellerin gittiği bir gece kulübünü  29 yaşındaki Afgan kökenli ABD vatandaşı Omar Mateen, silahla basmış ve 49 kişiyi öldürmüş, 53 kişiyi yaralamıştı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERPRENS  SARAY  WİLLİAM  KRALİYET