UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BÜYÜK HÜSRAN! TÜRKİYE, İSPANYA KARŞISINDA İSTEDİĞİ GALİBİYETİ ALAMADI!..

BÜYÜK HÜSRAN! TÜRKİYE, İSPANYA KARŞISINDA İSTEDİĞİ GALİBİYETİ ALAMADI!..

BÜYÜK HÜSRAN! TÜRKİYE, İSPANYA KARŞISINDA İSTEDİĞİ GALİBİYETİ ALAMADI!..

EURO 2016 D Grubu'nda Türkiye, İspanya'ya ikinci maçında 3-0 mağlup olarak bir üst tura yükselme şansını, Çek Cumhuriyeti karşılaşmasına ve diğer gruptan gelecek sonuçlara bıraktı.

Stade de Nice’te oynanan mücadeleye millilerimiz pres ve pas yaparak başladı. Ardından oyunun kontrolünü eline alan İspanya tehlikeli pozisyonlar yakaladı. 34. dakikada Nolito’nun ortasında Mehmet Topal topa müdahale edemedi ve arkasındaki Morata, İspanya’yı 1-0 öne geçirdi.

MEHMET TOPAL’DAN BÜYÜK HATA
Dakikalar 37’i gösterdiğinde ise stoperde oynayan Mehmet Topal’ın büyük hatası ikinci gole maloldu! Mehmet’in uzaklaştıramadığı top, Nolito’nun önünde kalınca Milliler, üç dakika içinde 2-0 geriye düştü.

İKİNCİ YARIYA DA GOLLE BAŞLADILAR
İspanya dakikalar 48’i gösterdiğinde maçın sonucunu belirledi. Jordi Alba sol kanattan girip, altı pas üzerindeki Morata’yı topla buluşturdu. Savunmanın müdahale edemediği İspanyol golcü, skoru 3-0 yaptı.

ARDA TURAN ISLIKLANDI
Barcelona’da forma giyen Arda Turan, etkisiz futboluyla dikkat çekerken tribünlerdeki seyirciler tarafından ıslıklandı. Tribünler ardından “Arda Turan dışarı” tezahüratı yaptı.

 


Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERispanya  hırvatistan  maç