UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

MİLLİ FUTBOLCUMUZ CANER ERKİN İLE İLGİLİ ŞOK İDDİA!.. EURO 2016 PERFORMANSI KORKUTUNCA INTER ÖMRÜ KISA MI SÜRDÜ?

MİLLİ FUTBOLCUMUZ CANER ERKİN İLE İLGİLİ ŞOK İDDİA!.. EURO 2016 PERFORMANSI KORKUTUNCA INTER ÖMRÜ KISA MI SÜRDÜ?

MİLLİ FUTBOLCUMUZ CANER ERKİN İLE İLGİLİ ŞOK İDDİA!.. EURO 2016 PERFORMANSI KORKUTUNCA INTER ÖMRÜ KISA MI SÜRDÜ?

İtalyan ekibi Inter'in gözü, Caner'in EURO 2016 performansı sonrası korktu. La Gazetta dello Sport muhabiri, "Caner Inter'de tutunamaz. Kamp sonrası kiraya verilir." dedi.

Fotomaç'ın haberine göre Inter, Fenerbahçe ile sözleşme yenilemeyen Caner Erkin'i hiçbir bonservis bedeli ödemeden renklerine kattı. Ancak Roberto Mancini'nin çalıştırdığı Serie A ekibi, bu transferi yaptığına bin pişman oldu. Öyle ki, yeni transfer arayışına girdi.

KAMP SONRASI YOLCU

Caner'in Euro 2016'daki kötü performansından gözü korkan İnter'in, Genoa'yla sözleşmesi biten ve bonservisi elinde olan sol bek Cristian Ansaldi'yi renklerine katmak için harekete geçtiği belirlendi. İnter kulübünü yakından takip eden La Gazzetta dello Sport muhabiri Luca Pessina ise Caner Erkin'in Mancini'nin takımında tutunamayacağını, ay-yıldızlı milli futbolcunun sezon öncesi kampı sonrasında kiraya gönderileceğini duyurdu. Pessina'nın iddiasına göre daha şimdiden iki Türk ekibi İnter'le temas kurdu ve Caner Erkin'i kiralamak için teklif yaptı.

"BEŞiKTAŞ FIRSATI KAÇIRMAZ"

Caner Erkin'e iki Türk takımından yapıldığı öne sürülen kiralama teklifi için şimdiden dedikodular üretilmeye başlandı. Fenerbahçe'den Gökhan Gönül'ü kapmaya hazırlanan Beşiktaş'ın, İnter'in takımda tutmamaya karar vermesi halinde Caner'e de talip olacağı ileri sürüldü. Galatasaray'ın da böyle bir fırsatı kaçırmayacağı, fırsat kollayacağı kulislerde konuşulan konular arasında yer aldı.

"BU HALiYLE OYNAYAMAZ"

Milli Takım'ın Hırvatistan ve İspanya ile yaptığı maçlarda dökülen Caner Erkin için İtalyan basınının yorumları hiç de olumlu değil. Euro 2016'yı takip eden İtalyan gazeteciler, "Caner'in bu haliyle İnter'de futbol oynaması imkansız. Mancini çok kötü bir tercih yaptı" görüşünde birleşiyorlar.

Fotomaç


Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERCANER ERKİN  INTER  FENERBAHÇE  EURO 16