UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FLAŞ!.. SEDA SAYAN'IN SEVGİLİSİ ERKAN ÇELİK'TEN SERT AÇIKLAMA!.. "HER TÜRLÜ SALDIRI KARŞISINDA..."

FLAŞ!.. SEDA SAYAN'IN SEVGİLİSİ ERKAN ÇELİK'TEN SERT AÇIKLAMA!.. "HER TÜRLÜ SALDIRI KARŞISINDA..."

FLAŞ!.. SEDA SAYAN'IN SEVGİLİSİ ERKAN ÇELİK'TEN SERT AÇIKLAMA!.. "HER TÜRLÜ SALDIRI KARŞISINDA..."

Müvekkilim Erkan Çelik beyfendinin, hakkında son zamanlarda çıkan asılsız haberlerle ilgili kamuoyunu ve siz değerli basın mensuplarını bilgilendirmek için bir açıklama yapma zorunluluğu doğmuştur. Kendisi hakkında karalama kampanyasını başlatanlar ve devam ettirenler hakkında yargı süreci tarafımızca hızlı bir şekilde başlatılmış olup,  haklarımızı yargı önünde aramaya devam edeceğiz. Erkan Çelik ve Seda Sayan hakkında yapılan küçültücü haberlerin son zamanlarda belli basın organlarında üst üste yayımlanması üzerine Erkan Çelik kamuoyunun ve basın yayın kuruluşlarının bilgisine sunar;

‘ Basın yayın organlarında devamlı suretle haber yapılan ben ve eski eşimin boşanması, daha önce yaptığım mesleğim hakkında asılsız haberler yapan meslek etiğinden mahrum basın kuruluşları hakkımda karalama kampanyası başlatmıştır. Söz konusu karalama kampanyasına karşı cevap hakkımı kullanıyorum.

1-  Eski eşimle 14.02.2012  tarihinde, eski eşimin tüm taleplerini kabul ederek anlaşmalı olarak boşandık. Ülkemizde boşanan ne ilk ne de son kişi benim. Görüş ayrılıklarımız ve anlaşamamamız sebebiyle boşanma aşamasına geldik ve boşandık. Boşanmamızın basında yansıtıldığı gibi başka bir sebebi bulunmamaktadır. 2 çocuğumun annesini boşanmamızdan sonra da maddi manevi hiçbir sekilde üzmedim ve elimden gelenin fazlasını da yaptım ve yapmaya devam edeceğim.

2- Basın yayın organlarında 5 yıla yakın süredir devam eden karalama kampanyasında yaşım sürekli küçültülmüştür. Aynı zamanda daha önce yaptığım mesleğim küçümsenerek asılsız haberlere malzeme edilmiştir. Bütün ömrüm boyunca yaptığım hiçbir işten utanmadım utanmayacağım ancak Gaziantep’te tekstilci olarak hayatımı idam ettirdiğimi kamuoyuyla paylaşmak isterim.

3- Seda Sayan hanımefendi ile çalışmamız ardından sürekli yanında olmam özel hayatımızın farklı yerlere çekilmesi sebebiyle hakkımda yürütülen karalama kampanyasının başını çekenler ve sürdürenler hakkında kişilik haklarımın saldırıya uğratılmasından dolayı yargı yoluna gitmiş bulunmaktayım… bundan sonra da devam eden her türlü saldırı karşısında hakkımı yüce yargı önünde arayacağım.

 Saygılarımla

Erkan Çelik

 

                                                                                                                            

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13