UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

“SEVGİLİME DE, AŞKA MEŞKE DE AĞLAMAM!.. HAYVANLAR DAHA ÖNEMLİ!..” BU ŞOK SÖZLER HANGİ ÜNLÜYE AİT?..

“SEVGİLİME DE, AŞKA MEŞKE DE AĞLAMAM!.. HAYVANLAR DAHA ÖNEMLİ!..” BU ŞOK SÖZLER HANGİ ÜNLÜYE AİT?..

“SEVGİLİME DE, AŞKA MEŞKE DE AĞLAMAM!.. HAYVANLAR DAHA ÖNEMLİ!..” BU ŞOK SÖZLER HANGİ ÜNLÜYE AİT?..

Ünlü şarkıcı Ömür Gedik, Teoman’ın dün akşam Harbiye Açık Hava Tiyatrosu’nda düzenlenen konsere katılan ünlü isimler arasındaydı.

Teoman’ın en sevdiği sanatçı olduğunu söyleyen Ömür Gedik, “Benim hiçbir sene kaçırmadığım tek konser Teoman konseridir” dedikten sonra bomba açıklamalara imza attı.

“SEVGİLİME DE, AŞKA MEŞKE DE AĞLAMAM”

Kendisini ağlatan tek erkeğin Brad Pitt olduğu haberleriyle gündeme gelen Ömür Gedik, “Brad Pitt beni sevinçten ağlattı. Üzüntüden hiçbir erkeğin beni ağlatacağını düşünmüyorum. Erkekler ağlamaya değmez.” açıklamasını yaptı. Uçankuş muhabirinin, “Ferhat Bey hiç ağlatmadı mı?..” sorusu üzerine ünlü şarkıcı, “Ağlatamaz… Hayatta aşk meşk hikayelerinden çok şey var, insanı ağlatacak olan…” dedi.

Hayvanlara olan aşırı düşkünlüğüyle bilinen Ömür Gedik, “Hayvanlarla olan aşka çok inanıyorum, ama insanların arasında olan aşk benim için ikinci planda kalıyor” diyerek çarpıcı açıklamalarda bulundu.

“GÜLŞEN, HAMİLE OLDUĞUNU YAZACAĞIMI BİLİYORDU”
Ozan Çolakoğlu ile evlenen Gülşen’in hamile olduğunu ilk kez geçtiğimiz günlerde açıklayan Ömür Gedik, Uçankuş muhabirinin “Kendisi sizi, neden yazdın diye aradı mı?” sorusu üzerine, “Yok, biliyordu zaten” dedi.

Ömür Gedik, ünlü şarkıcı Gülşen’e şu sözleriyle destekte bulundu: “Gülşen’i de, Ozan’ı da çok severim. Gülşen’in, Ozan Çolakoğlu’nun ilk evliliğinden olan çocuğuyla ne kadar yakından ilgilendiğini ve aslında, birazcık da annelik provasını oradan yaptığını biliyorum. Kendisi de çok tatlı, çok güzel bir anne olacak. Mesleğinde başarılı olduğu gibi annelikte de bence çok güzel olacak.”

ÖMÜR GEDİK'LE YAPTIĞIMIZ RÖPORTAJI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ


Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERömür gedik  gülşen  hamile  ferhat göçer  teoman