UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BAŞBAKAN BİNALİ YILDIRIM "SİZLERE MÜJDELERİM VAR" DEDİ!.. PEŞ PEŞE AÇIKLADI!.. İŞTE O AÇIKLAMALAR!..

BAŞBAKAN BİNALİ YILDIRIM "SİZLERE MÜJDELERİM VAR" DEDİ!.. PEŞ PEŞE AÇIKLADI!.. İŞTE O AÇIKLAMALAR!..

BAŞBAKAN BİNALİ YILDIRIM "SİZLERE MÜJDELERİM VAR" DEDİ!.. PEŞ PEŞE AÇIKLADI!.. İŞTE O AÇIKLAMALAR!..

Başbakan Binali Yıldırım, partisinin grup toplantısında konuşuyor. Konuşmasında Yıldırım, "esnaf ve sanatkarlarımızın borçlarının gecikmiş fazini tamamen siliyoruz. Geri kalan borçlarını da yeniden yapılandıracağız" dedi.

65. hükümetin bugün 36 günündeyiz. Yoğun bir gündemle işbaşındayız. Geçtiğimiz hafta Van'da, İstanbul'da, Ankara'da on binlerce vatandaşımızla buluştuk. Şehit ailelerimizde bir araya geldik. Öğretmenlerimizi Ankara'da misafir ettik. Ağdı'da, Van'da, Diyarbakır'da bir çok eseri kullanıma açtık. İşimiz hizmet gücümüz millet dedik ve yapmamız gerekenleri yaptık.

İSRAİL İLE VARILAN ANLAŞMA

İsrail ile Mavi Marmara olayından beri kesilmiş olan diplomatik ilişkiler varılan mütabakat ile normalleşme sürecine girdi.Bu mutabakat kolay olmadı. 3 şartımız vardır. 2013 yılında İsrail resmen özür diledi. İlk şart buydu. Kalan iki şart da dün varılan mütabakatla sağlandı ve bugün imzalar atıldı. Mavi Marmara şehitleri için tazminat şartı yerine getirildi. Artık Gazze'deki çile sona erecek. Cuma günü göndereceğimiz insani yardım gemisi ile Gazze'ye ulaştıracağız. Kaba inşaatı biten 200 yataklı Filistin Türkiye hastanesini hızla bitirip yaraları saracağız. TOKİ evleri yıkılan kardeşlerimizin ev ihtiyacını karşılayacak. Buradaki en temel ihtiyaç olan elektrik ve su ihtiyacı da bu mutabakatla çözülecek. gelinen bu noktadan memnunuz. Türkiye Filistin halkının yanında olmaya devam edecek.

TÜRKİYE-RUSYA ARASINDA BUZLAR ERİYOR

Karşılıklı yazışmalar Türki ve Rusya arasındaki buzları eritmeye başlamıştır. İki ülke arasındaki ilişkiler normalleşmeye başlamıştır. Hayırlı uğurlu olsun

Kriz istisna normalleşme esastır.Rusya ile yaşanan krizde hep yapıcı tutum izledik. Bu dönemde dostlarımız artıracağız düşmanlarımızı azaltacağız

YILDIRIM'DAN İYİ HABERLER

Sizle bir kaç müjde paylaşacağım diyen Başbakan Yıldırım iyi haberleri peş peşe verdi.

.-Tarım ülkesi için stratejik bir sektör olan tarım potansiyelimizi açığa çıkarmak ana hedeflerimizden birisi. Hububat hasadı bugünlerde devam ediyor. 1.5 ay içerisinde 250 bin ton buğday alımı gerçekleşecek.

-Çiftçilerimiz ürünlerini TMO'ye satmak isterlerse ürün bedelinin tamamaını bayramdan önce alabilecek

- 2016 yılı için ekmeklik buğdayın alım fiyatını ton başına 910 TL olarak belirledik. AK Parti çiftçilerimizin hem iyi gün hem de kara gün dostudur. Topraklarımızı geleceğimiz olarak görüyoruz.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERBİNALİ YILDIRIM  AÇIKLAMA  İSRAİL  TÜRKİYE