UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BARCELONALI FUTBOLCU ARDA TURAN HAKKINDA BOMBA İDDİA!..

BARCELONALI FUTBOLCU ARDA TURAN HAKKINDA BOMBA İDDİA!..

BARCELONALI FUTBOLCU ARDA TURAN HAKKINDA BOMBA İDDİA!..

Borussia Dortmund, Henrikh Mkhitaryan'ın 42 milyon euro'ya Manchester United'a transfer olmasının ardından gözünü Arda Turan'a dikti.Alman basınında yer alan habere göre; 6 ay önce Barcelona'da forma giymeye başlayan ancak ağır eleştirilerin hedefi olan Arda Turan için Barcelona ile Dortmund görüşmelere başladı. Finansal Fair Play kuralları nedeniyle transferde zor durumda olan ve aynı bölgelerde oynayan eski futbolcusu Denis Suarez'i transfer eden Barcelona'nın Arda Turan'ı 'yüksek' bir bonservis bedeliyle satmaya sıcak baktığı belirtildi.

Mkhitaryan'ın yerine transfer listesinde ilk sırada Wolfsburglu Andre Schürrle'nin olduğu ancak Wolfsburg'un bu transfere yanaşmaması nedeniyle Thomas Tuchel'in listesindeki ikinci sıradaki isim olan Arda Turan için derhal görüşmelerin başlandığı öne sürüldü.

DORTMUND'UN 2011'DEN BERİ DEVAM EDEN ARDA TURAN AŞKI

29 yaşındaki Arda Turan'ın 2011'de Dortmund tarafından istendiği ve bu girişimin ilk kez olmadığının altı çizildi.

Ancak, 2011'de Atletico Madrid 13 milyon euro bonservis bedeliyle Arda Turan'ı Galatasaray'dan transfer etmeyi başarmıştı. Arda Turan, başarılı Atletico Madrid kariyerinin ardından Temmuz 2015'te 34 milyon euro bonservis ve artı bonuslarla birlikte Barcelona'ya transfer oldu.

Arda Turan, Barcelona formasıyla çıktığı 25 maçta 2 gol atıp 4 asist yapmayı başardı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERARDA TURAN  BOMBA  İDDİA