UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ MANKEN ÖZGE ULUSOY, HAKKINDA ÇIKAN HANGİ HABERE ATEŞ PÜSKÜRDÜ?..

ÜNLÜ MANKEN ÖZGE ULUSOY, HAKKINDA ÇIKAN HANGİ HABERE ATEŞ PÜSKÜRDÜ?..

ÜNLÜ MANKEN ÖZGE ULUSOY, HAKKINDA ÇIKAN HANGİ HABERE ATEŞ PÜSKÜRDÜ?..

Geçen haftalarda 5 yıllık sevgilisi Hacı Sabancı ile Mykonos'ta tatil yapan Özge Ulusoy, şimdi de İspanya'nın gözde adası İbiza'nın ateşli kumlarında deniz, kum ve güneşin tadını çıkarıyor.

Göz dolduran fiziğiyle podyumda fırtınalar estiren Özge Ulusoy, Instagram hesabından takipçilerine de an be an tatil karelerini paylaşmaya devam ediyor.

Özge Ulusoy, geçen yaz sevgilisi Hacı Sabancı’nın milyon dolarlık yatında 49 liraya aldığı bikinisiyle görüntülenmiş, bu detay yüzünden de o fotoğraflar günlerce manşetleri süslenmişti.

Bu yıl meseleye Hacı Sabancı el attı ve yaz tatili öncesi sevgilisi Özge Ulusoy’a bikini ve mayo koleksiyonunu baştan aşağı yeniletti.

Sevgilisinin tavsiyesini dinleyen ünlü model, tanesi 1000 lira civarında olan mayo ve bikinilerinden alıp yatta ve İbiza plajlarında çektirdiği fotoğraflarını Instagram sayfasında paylaştı.

Ancak ünlü model, yazılı basında çıkan ‘Bikiniler Değişti’’ başlıklı haberdeki 20 bin euro’luk alışveriş yaptığı iddiasına isyan etti.

Özge Ulusoy, Twitter hesabından gazete küpürünün fotoğrafını paylaşarak “Güzel bir pazar sabahı böyle bir haberle üzülerek uyandım. Ben 49 TL’ye de bikini giyer bundan asla gocunmam’’ notuyla paylaştı.

Hızını alamayan Özge Ulusoy, bir tweet daha attı ve ‘”Kimsenin de gardırobumdaki kıyafetlere ya da fiyatlarına müdahale etmesine izin vermem ayrıca ben kimim de 20 bin Euro’luk alışveriş yapayım’’ dedi.

Özge Ulusoy son olarak, “Çok kırıldım ve bunu söylemek istedim... Keşke böyle olmayan şeylerle rencide edilmeseydim’’ cümlelerini yazarak üzüldüğünü ifade etti.

 

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERözge ulusoy  bikini