UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÇEŞME’DE “JANTİ” FIRTINASI! MURAT BOZ, HAYRANLARINA YİNE UNUTULMAZ BİR GECE YAŞATTI!..

ÇEŞME’DE “JANTİ” FIRTINASI! MURAT BOZ, HAYRANLARINA YİNE UNUTULMAZ BİR GECE YAŞATTI!..

ÇEŞME’DE  “JANTİ” FIRTINASI! MURAT BOZ, HAYRANLARINA YİNE UNUTULMAZ BİR GECE YAŞATTI!..

5 yıl aradan sonra çıkardığı “Janti” albümüyle müzik listelerini alt üst eden Murat Boz,  organizasyonunu Pera Event’in üstlendiği Turkcell Yıldızlı Geceler kapsamında Çeşme Açıkhava Tiyatrosu’nda sevenleriyle buluştu. Sevilen sanatçı, ilk kez çıktığı Açıkhava sahnesinde enerjisi, dansları ve hit şarkıları ile sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı.

Organizasyonunu Pera Event’in üstlendiği 32 konserlik müzik şöleni Turkcell Yıldızlı Geceler, geçtiğimiz cumartesi günü sahnesinde Türk Pop Müziği’nin en sevilen isimlerinden Murat Boz’u ağırladı.

 Bu yıl çıkardığı “Janti” albümüyle müzik listelerini alt üst eden Murat Boz, ilk kez çıktığı Açıkhava sahnesinde dinleyicilerine unutulmaz bir müzik ziyafeti yaşattı.

Enerjisi, sahne şovları ve danslarıyla geceye renk katan Boz, Açıkhava’yı hınca hınç dolduran sevenleri tarafından alkış yağmuruna tutuldu.

Sevilen sanatçı, Çeşme’nin ardından 15 Temmuz’da Bodrum Antik Tiyatro’da, 25 Ağustos’ta ise Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda  sevenleriyle buluşacak.

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERmurat boz  konser