UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

DARBE GİRİŞİMİ NEDENİYLE PEK ÇOK EĞLENCE MEKANI KAPILARINI KAPATARAK TÜRK BAYRAKLARI ASTI!..

DARBE GİRİŞİMİ NEDENİYLE PEK ÇOK EĞLENCE MEKANI KAPILARINI KAPATARAK TÜRK BAYRAKLARI ASTI!..

DARBE GİRİŞİMİ NEDENİYLE PEK ÇOK EĞLENCE MEKANI KAPILARINI KAPATARAK TÜRK BAYRAKLARI ASTI!..

Darbe girişimi, İstanbul gece hayatını da etkiledi. Şehrin popüler semtlerindeki pek çok mekanın kapıları açılmazken, lüks mağazalar da kepenk kapattı.

KURUÇEŞME - ARNAVUTKÖY

İstanbul sosyetesinin  tercih ettiği mekanlardan   Blackk ve Sortie’de eğlenceden  eser yoktu. Kapısında kuyruklar  oluşan işletmeler, sessiz  kalmayı tercih etti. Balık  restoranlarıyla ünlü Arnavutköy  de yaşanan olaylardan nasibini  aldı. Normal şartlarda tıka basa  dolu olan mekanlar  sadece birkaç müşteriye  hizmet sundu.  Konuklarını Türk bayraklarıyla  karşılayan restoranlar arasında  Atlas Balık da vardı. 

BEYOĞLU - ASMALIMESCİT

Sinema, sergi, konser,  parti ve eğlencelere ev  sahipliği yapan  Beyoğlu ve  Asmalımescit’te çok az  insan vardı. Üyelere  özel hizmet veren Soho  House, kapılarını  açmadı. Rakı - balık  kültürünü yaşatan  mekanlarda sessizlik  hakimdi.

KARAKÖY

Hayalet semte dönen  Karaköy’de sokaklar  bomboştu. Karaköy’ün  popüler mekanları  Bej, Karaköy Lokantası,  Mitte ve Mana gün  boyu kapalı kaldı.  Birkaç turistin  objektiflere takıldığı  semtte hayat durdu.

NİŞANTAŞI

Alışveriş ve eğlence sektörünün kalbinin attığı Nişantaşı, önceki günü sakin geçirdi.  Özellikle hafta sonu akına uğrayan kulüp, bar ve restoranlar bomboştu. Atiye Sokak,  Reasürans Çarşısı ve Abdi İpekçi Caddesi’ndeki işletmeler günü zararla kapatırken; araların da  Prada ve Louis Vuitton’ın da bulunduğu lüks mağazalar kepenklerini açmadı.

 


Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLEREĞLENCE  MEKAN  DARBE  GİRİŞİM