UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

RATING ANALİZİ! "KANIT ATEŞ ÜSTÜNDE", RAKİPLERİ İSE DİKEN ÜSTÜNDE! HABERLERİN ÇETİN SAVAŞI HIZ KESMİYOR! VE YİNE ÇİZGİ FİLMLER!..

RATING ANALİZİ! "KANIT ATEŞ ÜSTÜNDE", RAKİPLERİ İSE DİKEN ÜSTÜNDE! HABERLERİN ÇETİN SAVAŞI HIZ KESMİYOR! VE YİNE ÇİZGİ FİLMLER!..

RATING ANALİZİ! "KANIT ATEŞ ÜSTÜNDE", RAKİPLERİ İSE DİKEN ÜSTÜNDE! HABERLERİN ÇETİN SAVAŞI HIZ KESMİYOR! VE YİNE ÇİZGİ FİLMLER!..

Dün yine haber bültenlerinin rating listelerine damga vurduğu görünüyor...

Total grubunun zirvesinde "Show Ana Haber" yer almış. "Show Ana Haber", total grubunda zirveye 3.33 rating 14 share ile yerleşmiş. AB grubunda ise 2.60 rating 11 share ile 5. sırada bulunuyor...

Total grubunun 2. sırasında ise "Atv Ana Haber" yer alıyor. Önceki gün de hem totalde hem de AB'de 2. sırada bulunan "Atv Ana Haber", dün de her iki grupta rakiplerine nefes aldırmamış ve zirvenin ensesine konmuş. Totalde 3.33 rating 14 share alan haber bülteni, AB grubunda ise 2.98 rating 12 share alarak her iki bültende de 2. sırada yer almış. 'Ana Haberler Yarışı'nda total grubununda 2. sırada yer alan "Atv Ana Haber", AB grubununda ise önceki gün olduğu gibi dün de bu yarışı zirvede kapatmayı bilmiş...

“KANIT ATEŞ ÜSTÜNDE” ZİRVEYİ GÖRDÜ!..
Geçtiğimiz haftalarda seyirciyle buluşan "Kanıt Ateş Üstünde", dün total grubunda 2.59 rating 9 share alarak 4. sırada yer alırken, AB grubunda ise 3.08 rating ve yaklaşık 12 share ile zirvede bulunuyor.

AB grubunda ilk sırayı gören ve zirvenin keyfini dün ilk kez tadan "Kanıt Ateş Üstünde", önümüzdeki haftalarda birçok dizi ve programın yeni bölümlerinin yayınlanacağı ve zirve savaşının kızışacağı günlerde de bakalım zirve macerasını sürdürebilecek mi?..

ÇİZGİ FİLMLER HÜKMÜNÜ SÜRDÜRMEYE DEVAM EDİYOR!..
Son zamanlarda kumandanın hakimiyetinin çocuklarda olduğundan bahsetmiştik, bu durumun en azından bir süre daha devam edeceği şüphesiz.
Neden mi?..
Her iki grupta ilk 100'e bakıldığında çizgi filmlerin bir hayli ağırlık yer aldığı dikkatleri çekiyor. Özellikle AB grubunda 20. sıralardan sonra farklı farklı çizgi filmleri görmek mümkün. Örneğin dün 0.99 rating 8 share alarak AB grubunda "Niloya" 21. sırada bulunuyor. Aynı grupta "Heidi" 27'inci, "İstanbul Muhafızları" ise 28. sırada yer alıyor. Ve TRT Çocuk ekranlarında yayınlanan birçok çizgi film sıralamada bu şekilde ilerliyor. Ne diyelim, çocuklar ne derse o...

Rating analizlerimiz devam edecek…

MAİL:
ucankusrating@gmail.com

DÜNÜN RATINGLERİNİ GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN TIKLAYIN!..

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERanaliz  rating  reyting  medya  tv