UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

KÖPRÜDE KEMERLE DARBECİ ASKERLERE VURAN KİŞİ OLDUĞU İDDİASIYLA KİŞİSEL BİLGİLERİ PAYLAŞILAN ERSİN ERDEM ÖLÜMLE TEHDİT EDİLİYOR!..

KÖPRÜDE KEMERLE DARBECİ ASKERLERE VURAN KİŞİ OLDUĞU İDDİASIYLA KİŞİSEL BİLGİLERİ PAYLAŞILAN ERSİN ERDEM ÖLÜMLE TEHDİT EDİLİYOR!..

KÖPRÜDE KEMERLE DARBECİ ASKERLERE VURAN KİŞİ OLDUĞU İDDİASIYLA  KİŞİSEL BİLGİLERİ PAYLAŞILAN ERSİN ERDEM ÖLÜMLE TEHDİT EDİLİYOR!..

Köprüde, kemerle darbeci askerlere vuran kişi olduğu iddiasıyla sosyal medyada kişisel bilgileri paylaşılan Ersin Erdem, kendi hayatı ve ailesi için endişe ediyor.

Darbe girişimiyle sarsılan Türkiye'de halk destan yazdı. Ancak belli kesimler sosyal medyada provokasyon peşinde koşmaya devam ediyor. Çoğunun gündeminde Boğaz Köprüsü'nde "Halkın tankların altında ezilmesine ve kurşunların hedefi olmasına" tanık olan bazı sivillerin gösterdiği tepkiler var. Onlardan biri de darbeye kalkışan bir askere kemerle vururken görüntülenen bir sivil. Sosyal medyada farklı isim ve fotoğraflarla toplumu provoke eden kişiler, yanlış kimlik bilgisi ve ev adresi vererek o sivili linç ettirmeye çalıştı. O fotoğraftaki kişi olduğu iddiasıyla sosyal medyada kişisel bilgileri paylaşılan Ersin Erdem endişeli. Çatalca'da bir fabrikada işçi olarak çalışan Erdem, 2 çocuk babası. Fotoğraftaki kişi o değil. Darbe girişimi yaşanırken de gece vardiyasında çalışıyordu. Nüfus ve adres bilgileri paylaşılarak hedef haline getirildi. Erdem, oturduğu adrese gelenler tarafından ölümle tehdit edildiğini belirtiyor.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERERSİN ERDEM  KÖPRÜ  LİNÇ  DARBE