UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

RATING ANALİZİ! “N’OLUR AYRILALIM” ZİRVEYİ YOKLUYOR! “HÜKÜMET KADIN” RATINGLERE HÜKMETTİ! “YALANCI BAHAR” DİKKAT ÇEKİYOR!..

RATING ANALİZİ! “N’OLUR AYRILALIM” ZİRVEYİ YOKLUYOR! “HÜKÜMET KADIN” RATINGLERE HÜKMETTİ! “YALANCI BAHAR” DİKKAT ÇEKİYOR!..

RATING ANALİZİ! “N’OLUR AYRILALIM” ZİRVEYİ YOKLUYOR! “HÜKÜMET KADIN” RATINGLERE HÜKMETTİ! “YALANCI BAHAR” DİKKAT ÇEKİYOR!..

Dün total ve AB grubunda zirve “Hükümet Kadın 2”de...

Her iki grupta da zirvede yer alan Türk sineması, totalde 3.26 rating 12 share, AB grubunda ise 2.66 rating 11 share alarak zirveye kimseyi yaklaştırmamış.

“N’OLUR AYRILALIM”DAN ZİRVE SİNYALLERİ!..

Geçtiğimiz haftalarda yayın hayatına merhaba diyen, başrollerini Gürgen Öz, Nilay Duru, Aras Aydın, Nilperi Şahinkaya gibi ünlü isimlerin üstlendiği “N’olur Ayrılalım” dün zirve mücadelesinde rakipleriyle kıyasıya bir savaş içerisine girmiş.

Bu çetin savaşta totalde 2. sırada bulunan dizi, 3 rating 11 share almış. AB grubunda ise “N’olur Ayrılalım” 1.97 rating 8 share ile 5. sırada bulunuyor. Yayın hayatında ilk haftalarını yaşayan dizi, görünen o ki önümüzdeki haftalarda da rating savaşında zirvede yer almak için büyük bir çaba sarf edecek...

“DURDURULAMAZ”I DURDURAMAMIŞLAR!..

Star Tv ekranlarında yayınlanan yabancı sinema “Durdurulamaz”, dün her iki grupta da rakiplerine zor anlar yaşatmış...

Totalde 2.64 rating 10 share ile 3. sırada yer alan film, AB grubunda ise 2.36 rating 10 share alarak zirvenin ensesinde 2. sırada bulunuyor.

KANAL 7’NİN “YALANCI BAHAR”I İDDİASINI YİNE KONUŞTURMUŞ!..

Kanal 7 ekranlarında yayınlanan ve bir Hint dizisi olan “Yalancı Bahar”; izleyicinin gönlünde taht kurmuş olacak ki, rating listelerinde adım adım zirveye yaklaşıyor...

Total grubunda 1.60 rating 10 share  ile 11. sırada yer alan “Yalancı Bahar”, saatine rağmen birçok iddialı dizi ve programları gerisinde bırakmayı başarmış. Total grubunda aldığı sonuçlarla dikkatleri üzerine çekmeye devam eden “Yalancı Bahar”, bakalım önümüzdeki günlerde izlenme oranlarını yükseltip ilk 5’te seyredebilecek mi?..

Rating analizlerimiz devam edecek…


MAİL:

ucankusrating@gmail.com

 

DÜNÜN RATINGLERİNİ GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN TIKLAYIN!..


SERKAN GÜZEL'İN HAZIRLAYIP SUNDUĞU, UÇANKUŞ TV'DE YAYINLANAN “RATING ANALİZİ” PROGRAMINDA YAPILAN  ‘SICAĞI SICAĞINA BOMBA RATING YORUMLARINI’ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!.. 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERanaliz  rating  medya  rating analizi  serkan güzel