UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

DIŞİŞLERİ BAKANI MEVLÜT ÇAVUŞOĞLU, KONYA'DA DEMOKRASİ NÖBETİNE KATILDI!.. İŞTE O AÇIKLAMALAR!..

DIŞİŞLERİ BAKANI MEVLÜT ÇAVUŞOĞLU, KONYA'DA DEMOKRASİ NÖBETİNE KATILDI!.. İŞTE O AÇIKLAMALAR!..

DIŞİŞLERİ BAKANI MEVLÜT  ÇAVUŞOĞLU, KONYA'DA DEMOKRASİ NÖBETİNE KATILDI!.. İŞTE O AÇIKLAMALAR!..

FETÖ'nün darbe girişiminin ardından Konya’da vatandaşlar demokrasi nöbetine devam ediyor. Mevlana Meydanı’nda demokrasi nöbetine katılan vatandaşlara seslenen Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, “Siz vatanı, milleti korumak için buradasınız. 

Tedbirleri almak da bizim görevimiz. Millet olduğumuzu, millet bilincini Türkiye’de bir daha gördük. Sağcısı solcusu fark etmez, millet olduğumuzu anladık. Büyük bir millet olduğumuzu görük. Kendimize olan güvenimiz bir daha geldi ve diriliş hareketi başladı. Bunu çok iyi değerlendirmemiz lazım. Biz her zamankinden daha fazla güçlü olmamız lazım. 

Güçlü olursak önümüzdeki engelleri daha kolay aşarız. Sanmayın bu ilk ve son olacak. 15 yılda nasıl ilk ve son olmadıysa bundan sonra da önümüze engeller çıkabilir. Birlikte olursak top bile bizi sindiremez. O nedenle birlik beraberlik içinde olacağız. Ve meydanlarda başka partilerden kardeşlerimi de gördüm, gittiğim yerlerde onlara da teşekkür ediyoruz. Çünkü bu ülke bizim ve hepimizin. Hepimiz bundan sonra daha çok çalışacağız” şeklinde konuştu.

Bakan Çavuşoğlu, demokrasi nöbetine devam edilmesi gerektiği mesajını verdi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERBAKAN  ÇAVUŞOĞLU  DEMOKRASİ NÖBETİ